Slanje primeraka proizvoda za prikaz

Profesionalni nezavisni prikazi proizvoda u stručnom inžinjerskom magazinu Mehatronka se vrše u dva oblika:

 • prikaz u rubrici „U trendu“ u kojoj se vrši kratak prikaz u par rečenica, uz prateću sliku i link ka sajtu proizvođača ili distributera. Prikaz u ovoj rubrici je besplatan za sve oglašivače, a Pored objave u u štampanom izdanju u delu „U trendu“, informacija se objavljuje i na sajtu u delu „U trendu“ na adresi: https://magazinmehatronika.com.
  • prikaz proizvoda u obliku teksta na dve strane na kojima naš tim vrši sveobuhvatnu analizu poslatog proizvoda i u vidu nepristrasnog teksta, uz prateće fotografije objavljuje se u standardnom štampanom izdanju, u e-mail newsletteru, kao i na web stranici magazina na adresi: https://magazinmehatronika.com.

Uslovi slanja proizvoda za prikaz

 • proizvođač ili distributer uređaja može poslati uređaj namenjen za prikaz na adresu redakcije:
  Agencija „Gomo Design“ – magazin Mehatronika
  Stanoja Glavaša 37
  26300 Vršac
  Kontakt osoba: Aleksandar Dakić, +381 600 171273
 • Slanje proizvoda iz Srbije. Troškove slanja u potpunosti snosi pošiljalac. U slučaju da je pošiljalac iz Srbije, preporučujemo slanje brzom poštom: PostExpress službom uz obavezno navođenje kontakt telefona.
 • Slanje proizvoda iz inostranstva. Troškove slanja u potpunosti snosi pošiljalac. Neophodno je da pošiljka bude poslata u INCOTERM: DDP paritetu, inače pošiljka neće biti preuzeta od dostavljača i biće vraćena pošiljaocu. Zbog sigurnosti preporučujemo slanje korišćenjem usluga: DHL Worldwide Priority Express ili FedEx International Priority. Molimo pošiljaoca da nam nakon slanja proslede broj pošiljke kako bi mogli da pratimo isporuku i reagujemo u slučaju bilo kakvih neregularnosti.