Serije:

  • M3B – mala inercija
  • M5B, M5A, M5G – srednja inercija
  • M7B, M7A – velika inercija

Dimenzije prirubnice (mm) (flange size):
40×40, 60×60, 80×80, 130×130

Snaga:
Opseg snage 50W-2kW
Proizvode se: 50W, 100W, 200W, 400W, 750W, 1kW, 1,5kW, 2kW

Napon:
200-240VAC
Kočnica – sa ili bez kočnice

Enkoder:
17-bitni inkrementalni ili 17-bitni apsolutni

Brzina rotacije (nazivna/maksimalna), broj obrtaja u minuti:
2000/3000 rpm, 3000/6000 rpm

IP zaštita:
IP65, IP67

Motori sa velikom inercijom
Aplikacije: mašine za tekstil, mašine za vez, mašine za pakovanje, itd.

Motori sa malom i srednjom inercijom
Pogodni za aplikacije koje imaju malu mehaničku krutost, kao što su pogonske kaišne mašine
Aplikacije: transportne mašine, mašine za obradu, itd.

Implementirana je najsavremenije tehnologije za kontrolu robota ―― Robust Control

Servo pojačavač SD3 opremljen je servo upravljačem koji je plod naše stručnosti u LCD tehnologiji i poluprovodničkoj robotici. Odvajajući odziv komande i kompenzaciju smetnji, koristeći podudaranje modela na osnovu posmatranja i prosleđivanja unapred, naš servo, pojačavač nudi kontrolu za dva stepena slobode. Čak i pod fluktuacijama opterećenja, možete očekivati glatko kretanje bez potrebe za promenom parametara podešavanja.

Ovaj metod upravljanja idealan je za aplikacije velike rigidnosti, kao što su pogoni sa kuglicama, gde je potreban visok odziv na komande.

Robusna kontrola
Robust Control je metod upravljanja koja održava očekivanu robusnost i stabilnost čak i kada se stvarne specifikacije robota malo razlikuju od prvobitno predviđenog upravljačkog modela.

Ultimativna izdržljivost i mala potrošnja struje – Magnetni apsolutni enkoder
Nijedna druga vrsta enkodera ne odgovara ultimativnoj izdržljivosti magnetnog rotacionog kodera – što je njegova najveća prednost. Magnetski rotacioni davači su otporni na ulje i prašinu i pokazuju veliku snagu u surovim proizvodnim okruženjima. Originalni 1-polni magnetni enkoder apsolutne veličine SD3 ima jednostavnu strukturu, te se stoga teško lome i njegova rezolucija je uporediva sa optičkim enkoderom. Naš novi enkoder je vaše rešenje na jednom mestu za uvek izazovni ttrio ciljeva: „žilavost u surovim okruženjima“, „rezolucija“ i „cena“.

Učenje na terenu i stalan razvoj – Performanse pojačavaju performanse
Naš novi jači filter za prigušivanje sprečava kolebanje vrhova mašine. Pomoću
novorazvijenog filtera „γ-notch“ možete fleksibilno da podesite odziv u opsezima frekvencija većim od frekvencija zareza. Naš novi Servo nudi kraće vreme pozicioniranja, zadržavajući iste karakteristike prigušenja kao i ranije.

Specijalizovana ergonomija bazirana na alatima – Servo Studio
Servo studio je moćan softver koji olakšava postavljanje, podešavanje, nadgledanje stanja i efikasnu upotrebu SD3 Servo pojačala. Sada sa svojim poboljšanim funkcijama, Servostudio je još jednostavniji za upotrebu i moćniji. Uz znatno poboljšanu funkcionalnost, sada možete da postavite naš novi prigušni filter uz pomoć intuitivnog interfejsa, sa koristite dodatnu funkciju „Merenje frekvencije vibracije (FFT)“ i da dobijete evidenciju alarma pojačivača. Pored toga, lagano pokretanje vaše mašine olakšava se pomoću tabele pojačivača (koja može postaviti do 16 tačaka) i funkcije probnog rada.


Više informacija: Fox Electronics d.o.o., Maksima Gorkog 56/L4, 11118 Beograd, tel: 011/2415 393 ,  http://www.fox.rs

Aleksandar Dakić
Follow me