Nove vodootporne svetiljke najvišeg Schuch kvaliteta, veoma su efikasne, a uz to obezbeđuju veoma ugodno osvetljenje. Govorimo o novom difuzoru za rasvetu otpornom na vlagu u seriji LUXANO BASIC. Namenjen je za sve standardne primene u vlažnim i prašnjavim sredinama i idealan je zbog svog atraktivnog odnosa cena/performanse kao model kojim se ulazi u LED tehnologiju rasvete.

LUXANO BASIC ima dug radni vek od 50.000 sati, čak i pri maksimalnoj radnoj temperaturi (-20°C do +30°C). Kućište svetiljke je sa satenskim finišom što obezbeđuje ujednačeno osvetljenje i prijatan svetlosni utisak, te nema vidljivih izolovanih izvora svetlosti na lampi. Na ovaj način postiže se i idealna kontrola odsjaja.

LUXANO BASIC u „D“ verziji može se koristiti i u prostorijama gde postoji povećani rizik od požara. Zbog svog visokog Ra>80 indeksa ove svetiljke su pogodne za upotrebu u gotovo svim radnim lokacijama.

Nova karakteristika je inovativna tehnologija DOB (Drajver-on-board). Komponente drajvera su integrisane u LUXANO BASIC LED modul, pa ih kvalifikovano osoblje može brzo i jednostavno zameniti. U pitanju su ekološki održivi resursi.

LUXANO BASIC je dostupan u 3 veličine. Sa svojih 120 lm/W, konvencionalna svetiljka otporna na vlagu može se zameniti sa 2x58W modelom.

Odnos cena/performanse je izuzetno atraktivan, tako da se ušteda energije zbog tranzicije na LED tehnologiju veoma brzo isplati.


Više informacija: Sobel d.o.o., Ustanička 125-I, Šumice, 11000 Beograd, Srbija, Tel/fax: 011/3087-507, 3087-064, http://www.sobel.rs

Aleksandar D.
Follow me