Kao kompanija progresivne orijentacije, Electro Pneumatic Solutions doo pored vodećih brendova Invertek Drives, Delta Electronics, Kuebler, Euchner i mnogih drugih, proširuje svoj proizvodni program soft starterima britanskog brenda Motortronics. Soft starteri razvijeni da nadmaše stroge zahteve klijenata za kontrolu motora industrijske automatizacije, omogućavaju korisniku da programira jedinicu za bilo koju uobičajenu aplikaciju koristeći jednostavan proces u par koraka.

Motortronics soft starteri VMX-agility

photo: Motortronics

VMX-agility™
Agilni soft starter

Soft starteri koji menjaju igru VMX-agility™ razvijeni da nadmaše stroge zahteve klijenata za kontrolu motora industrijske automatuzacije. VMX-agility™ pruža stabilne rampe pokretanja i zaustavljanja za glatke, efikasne performanse. Tri standardne veličine okvira pokrivaju sve tipične primene od 7,5 KW do 250 KW na 500 VAC, 15-350 HP na 600 VAC.

i23 pametne predprogramirane aplikacije

Optimizujte VMX-agility™ za vašu specifičnu aplikaciju pritiskom na dugme. lzaberite bilo koji od 23 unapred programirana profila za podešavanje i spremni ste za manje od jednog minuta.

3S Tehnologija

Profili za automatsku kontrolu rampe obezbeđuju glatke performanse pokretanja i zaustavljanja, obezbeđujući stabilno ubrzanje i usporavanje u svim uslovima rada.

Potpuna zaštita motora od preopterećenja sa funkcijom „termalne memorije“.

Upravljanje monofaznim i trofaznim motorima.


 

Motortronics soft starteri VMX-Synergy Plus

photo: Motortronics

VMX-Sinergy Plus
Premium soft starteri

Sa jedinstvenom kombinacijom pametnih funkcija, VMX-Synergy PIus™ postavlja nove standarde performansi za soft startere.

lnkorporacija Motortronics-ove jedinstvene iERS tehnologije omogućava VMX-Synergy Plus™ da isporući neprevaziđene performanse soft startera (mekog pokretanja) uz mogućnost uštede energije na delimično opterećenim motorima.

VMX-Sinergi Plus™ koristi Motortronics-ov globalno poznat i45 pametni paket predprogramiranih aplikacija. Ovo omogućava korisniku da programira jedinicu za bilo koju uobičajenu aplikaciju u četiri jednostavna koraka koristeći intuitivnu tehnologiju ekrana osetljivog na dodir.

Sa ugrađenom potpunom zaštitom od preopterećenja motora, VMX-Synergy Plus™ bogat funkcijama će zadovoljiti sve ključne kriterijume dizajna.

Motortronics-ova patentirana iEPC tehnologija pruža značajnu konkurentsku prednost. iEPC inteligentno prati opterećenje motora i podešava napon i struju koja se isporučuju na motor koji proporcionalno odgovara efikasnoj brzini rada motora i efikasnoj potrošnji energije na motorima.


 

Motortronics soft starteri VMX-Synergy

photo: Motortronics

VMX-sinergy™
Niskonaponski soft starteri

Redefinisanje soft startera

Kako velićina proizvoda i kapacitet kućišta postaju sve veći fokus, kompanija Motortronics je razvila VMX-Synergy™ da isporuči najveći odnos snage i veličine u odnosu na bilo koji drugi soft starter.

Pored toga, VMX-Synergy™ koristi Motortronics-ovu globalno poznatu funkciju automatskog podešavanja koja omogućava korisniku da programira jedinicu za bilo koju uobičajenu aplikaciju koristeći jednostavan proces u ćetiri koraka. Da bi održao korak sa savremenom tehnologijom, VMX-Synergy™ uklanja potrebu za dugmadima i koristi tehnologiju intuitivnog ekrana osetljivog na dodir.

Sa ugrađenom potpunom zaštitom od preopterećenja motora, kao i potpunim evidentiranjem podataka, ventilatorima koji se mogu servisirati na terenu, nadogradivim firmverom i opsežnim programiranjem ulaza/izlaza, VMX-Synergy™ ispunjava sve ključne kriterijume dizajna.

iERS je patentirani sistem za uštedu energije sa kombinovanim unutrašnjim bypass kontaktorom za uštedu energije na lagano opterećenim motorima do 32%.


Motortronics soft starteri VMX-PFE

photo: Motortronics

VMX-PFE™
Kompaktni soft starter

Isplativ soft starter za male indukcione motore na naizmeničnu struju

VMX-PFE™ je inovativni razvoj kompanije Motortronics, koja ima 30 godina iskustva u proizvodnji inovativnih dizajna na tržištu soft startera.

Sa snagama od 1,1 KW do 22 KW, VM-PFE™ je idealno postavljen da podrži sve indukcione motore na naizmeničnu struju koji se danas koriste. Jednostavna montaža na DIN šinu čini VMX-PFE™ prirodnim izborom za distributere i kupce.

Koristeći prednosti Motortronics-ove izvrsnosti u inženjeringu, VMX-PFE™ kombinuje kvaliteti pouzdanost koje ste očekivali. Ovo je jedan proizvod koji ispunjava sve okvire.
Profili za automatsku kontrolu rampe obezbeđuju glatke performanse pokretanja i zaustavljanja, dajući stabilno ubrzanje i usporavanje u svim uslovima rada.

3S tehnologija omogućava meki start od 30 sekundi i vreme mekog zaustavljanja od 30 sekundi, što drugi sistemi ne mogu postići. Tako VMX-PFE™ može da dostigne klasu rada Trip Class 30 pri startovanju za teže aplikacije pokretanja.

 

 

 


ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO pruža sveobuhvatan program za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa, nudi kompletna rešenja po sistemu „ključ u ruke” i na poseban zahtev klijenta, isporučuje nadogradnje postojećih postrojenja.

Kompletnu ponudu brendova koje zastupamo, naša rešenja, kao i trenutno stanje proizvoda na lageru možete pogledati na našoj web strani: www.ep-solutions.rs


Više informacija:

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO, Jugoslovenska 2/13A, Čukarica, Beograd Radno vreme: Ponedeljak – Petak 08 – 17h | Tel: 011 257 1922 | Mob: +381 62 800 70 45 / +381 62 800 70 44 / +381 64 659 66 55 | e-mail: office@ep-solutions.rs

 

Aleksandar Dakić
Follow me