Još od 1997. HSTec razvija inovativna i prilagođena rešenja za razne industrijske primene. Zahvaljujući našim glavnim načelima: vrhunskom kvalitetu, izuzetnoj preciznosti, prilagodljivosti i neprestanom usavršavanju postali smo vodeći stručnjak u tehnologiji motorvretena i industrijskoj automatizaciji.

Novi izazovi u obliku brzih inovacija, kratkog životnog ciklusa proizvoda i masovne prilagođenosti ,jačaju našu predanost integritetu, odgovornosti i izvrsnosti, te usmeravaju naš put u skladu s budućnošću industrijskog razvoja – inteligentnom proizvodnjom za dinamično globalno tržište. Naš portfolio proizvoda, rešenja i usluga kreće se od projektovanja i proizvodnje motorvretena do razvoja naprednih rešenja industrijske automatizacije, te usluga servisa i popravka vretena.

Prilagođena rešenja u industrijskoj automatizaciji

Sa ciljem ostvarenja najviših standarda sigurnosti i održivosti Industrije 4.0, razvijamo specijalizovane mašine za automatizaciju procesa, mašine za montažu te mašine za kontrolu kvaliteta, robotske stanice za posluživanje, kompleksne uređaje za stezanje na hidraulički pogon, automatizaciju proizvodnih procesa koristeći industrijske robote te 2D/3D vizijske sisteme.

Servis i popravka vretena

Dugogodišnje iskustvo u tehnologiji vretena oblikovalo nas je u vodećeg stručnjaka za servis i popravak motorvretena te vretena s remenim prenosom i direktno pogonjenih vretena. Zahvaljujući našem sveobuhvatnom znanju i stručnosti te najnovijoj tehnologiji kojom raspolažemo, nudimo vrhunsku uslugu za servis i popravke vretena svih proizvođača i njihov redizajn te optimizaciju.

Svako dostavljeno vreteno za popravak ili servis prolazi detaljno ispitivanje i dijagnostiku svih funkcionalnosti, na osnovu čega se izrađuje izveštaj o stanju vretena. Iznose se daljnji koraci za popravak i moguću optimizaciju vretena, s ciljem produžetka njegovog veka trajanja. Uvek se koriste originalni zamenski delovi, ili po dogovoru, zamenski delovi koji odgovaraju specifikacijama originalnih delova. Sva rešenja koja savetujemo izrađuju se prema potrebama kupca i mašine u kojoj je vreteno ugrađeno.

Ovlašteni zastupnici kompanije HOFMANN

Zastupamo kompaniju HOFMANN na području inteligentnih rešenja za balansiranje: ručni merni uređaji za dijagnostiku, merenje vibracija i pogonsko uravnoteženje, univerzalne mašine za balansiranje.


Više informacija: CHIRON Croatia d.o.o., Zagrebačka ulica 100, 23000 Zadar, Hrvatska, www.hstec.hr, info@hstec.hr, service@hstec.hr

Aleksandar Dakić
Follow me