Poboljšajte efikasnost i pouzdanost mašinskih operacija i proizvodnih linija sa novom generacijom operaterskih panela i industrijskih iPC računara

Easy Harmony ET6 predstavlja novu generaciju osnovnih operaterskih panela sa ekranom osetljivim na dodir koji su posebno dizajnirani za interakciju sa jednostavnim mašinskim sistemima. Odlikuje se poboljšanim performansama, kvalitetom prikaza grafike i kapacitetom memorije, a dolazi u četiri veličine počev od 7, 10, 12 do 15 inča dijagonale ekrana, sa dva serijska i četiri eternet modela.

Operaterski paneli serije Easy Harmony ET6 pogodni su za primene u raznim industrijskim mašinama. Primeri primena ovih panela uključuju razne mašine za industrijsko pakovanje, mašine za etiketiranje, mašine za oblikovanje i ekstrudiranje, štamparske mašine kao i mašine koje se koriste u proizvodnji tekstila.

Pomenuti paneli nalaze svoju primenu takođe u oblastima klimatizacije, grejanja i hlađenja (KGH) u aplikacijama kao što su različite pumpe, kompresori, razmenjivači toplote, rashladni uređaji i slično. Neretko se koriste za građevinske mašine u aplikacijama kao što su mobilni kranovi i mobilne pumpe za beton. Pored toga u novije vreme koriste se i za automatizovane parking sisteme.

Konfigurisanje panela se vrši lako i jednostavno primenom Vijeo Designer Basic softvera.

Easy Harmony ET6

Odnedavno su na našem tržištu u ponudi i novi Easy Harmony iPC paneli namenjeni za IIoT (Industrial Internet of Things), koji se koriste na nivou Edge Control i omogućavaju bezbednu komunikaciju i povezivanje proizvoda sa industrijskim softverom, aplikacijama i servisima održavanja. U ponudi su četiri modela iPC panela sa tri veličine od 15 do 18,5 inča dijagonale ekrane osetljivih na dodir, koji su opremljeni procesorima Intel Celeron i Inter Core i5 u zavisnosti od veličine panela i potreba aplikacija. Easy Harmony iPC mogu da radi pod 24/7 uslovima, jer su to industrijski računari dizajniran za povećanu pouzdanost. Panel iPC može biti instaliran na panelu ormana ili instaliran sa VESA postoljem za monitor ako se koristi kao stoni računar.

Easy Harmony ET6 | Schneider Electric Србија (se.com)


O kompaniji Schneider Electric
Svrha kompanije Schneider Electric jeste da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Ovaj koncept nazivamo „Life is On”.

Naša misija je da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost.

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do clouda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućavamo integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

www.se.com

Aleksandar Dakić
Follow me