EVH:Cevasta ručka – Ovalni profil

Ergonomija, dizajn i funkcionalnost – sve sjedinjeno u novim ELESA+GANTER cevastim ručkama.

Novi EVH. Cevaste ručke kombinacijom ergonomije, dizajna i funkcionalnosti, garantuju bezbedno i komforno držanje.
Ovalni poprečni presek cevaste ručke, koji sprečava uvrtanje cevi, kao i kompaktan oblik, bez šupljina ili izbočina, garantuju visok nivo sigurnosti pri otvaranju i zatvaranju vrata mašine.

Aluminijumska cev se može isporučiti u dve standardne varijante. S jedne strane plastificirana, mat, crna a sa druge eloksirana, prirodna boja. Stope drške su dizajnirane tako da nije moguće uvrtanje.

Krajnji poklopci, napravljeni od termoplastike (poliamid PA), montiraju se jednostavnim utiskivanjem. Dostupne su u sedam ELECOLORS® boja (crna, narandžasta, siva, žuta, plava, crvena, zelena) i na taj način naglašavaju dizajn mašine/sistema na kome se koriste. Sjajni krajnji poklopci su u kontrastu sa crnim, mat stopicama cevastih ručki.

EVH. Cevaste ručke su deo Ergostyle® linije: linije koja ima najviše standarde estetike i dizajna, koja se koristi u tradicionalnim i inovativnim sektorima: Laboratorijska ili medicinska oprema, u javnom sektoru, da spomenemo samo neke.


Ako imate detaljnija pitanja posetite naši internet stranicu (www.elesa-ganter.com), tj. kontaktirajte tim Elesa+Ganter Srbija
(Aleksandar Popovic T: +381 63 650 397; M: prodaja@elesa-ganter.at)

elesa-ganter.com

Aleksandar Dakić
Follow me

← Previous post

Next post →