HMS Networksov Ewon Flexy ima status ThingWorx Ready

 

HMS Networks je lansirao novo rešenje PTC Marketplace koje omogućava korisnicima da premoste mašinske podatke na PTC platformu ThingWorx® pomoću Ewon® Flexy i Talk2M® oblaka.

HMS Netvorks, deo PTC partnerske mreže, najavio je dostupnost novog proširenja integrisanog Ewon Flexy Edge komunikacijskim protokolom povezanim Ewon Talk2M oblakom, sa PTC-ovom ThingWorx® platformom za Industrial IoT (IIoT) rešenja. Ewonovo proširenje za ThingWorx je postiglo status ThingWorx Ready™, a potvrdio ga je i PTC.

Program PTC ThingWorx Ready omogućava tehnološkim kompanijama da potvrde interoperabilnost svojih proizvoda pomoću platforme ThingWorx. Nakon oznake proizvoda ThingWorx Ready, taj proizvod postaje dostupan na PTC Marketplace-u, digitalnom prostoru u kojem PTC-ovi partneri i kupci mogu pristupiti i promovisati IIoT alate, tržišno spremna rešenja i inovativne tehnologije krojene da pomognu primeni rešenja.

Proširenje Ewon Flexy za ThingWorx omogućava OEM proizvođačima i sistemskim integratorima laku i sigurnu integraciju podataka od PLC-ova svih većih dobavljača PLC-a preko interneta do ThingWorx platforme. Ovom integracijom, PTC partneri i kupci mogu da primene najsavremenija rešenja daljinskih servisiranja mašina prilagođenih njihovim specifičnim tržištima.

„Povezivanje sa daljinskim uređajima osnovno je tržište za HMS mreže”, izjavio je Kevin Knake, potpredsednik i generalni direktor HMS-a za Ameriku. „Uzbuđeni smo što možemo da ponudimo sigurnu, spremnu mašinsku povezanost sa ThingWorx-om putem našeg dokazanog rešenja Ewon Flexy Talk2M. Ovim otvaramo jednostavan put kupcima da ponude vodeća rešenja za svoje usluge na tržištu. Usluge ThingWorx-a, uključujući Asset Advisor, mogu biti od velike vrednosti za bazu kupaca OEM mašina.”

„Sretni smo da je HMS Netvorks sada deo programa ThingWorx Ready. HMS-ovo novo proširenje Ewon Flexy za ThingWorx otvara nove mogućnosti korisnicima ThingWorx da integrišu mašinske podatke”, izjavio je Jonathan Kateman, viši potpredsednik, zadužen za strateške saveze u PTC-u. „Naša mreža tehnoloških partnera omogućava nam da kupcima i partnerima ponudimo inovativne resurse koji mogu dodati vrednost njihovim IIoT rešenjima i pomoći da se vreme ubrza za poslovnu korist.”

Posetite HMS-ovu stranicu rešenja ThingWorx za više informacija o ovom rešenju https://www.hms-netvorks.com/solution-partners/iiot-solutions-based-on-ThingWorx

Prisustvujte predstojećem veb-seminaru HMS / ThingWorks 11. maja u 11:00 CST da biste saznali više. Možete se registrovati ovde:
Omogućavanje digitalne transformacije pomoću Evon Machine Telemetri Solutions za ThingWork Vebinar.

HMS Networks vodeći je pružač rešenja na području industrijskih informacija i komunikacija tehnologija (industrijske ICT). HMS razvija i proizvodi pod robnim markama Anybus®, Ixxat®, Ewon® i Intesis®. Razvoj se odvija u sedištu u Halmstadu i u Ravensburgu, Nivelles, Igualada, Wetzlar, Buchen i Delft. Zemlje u kojima su smeštene podružnice su Nemačka, SAD, Japan, Kina, Singapur, Italija, Francuska, Španjolska, Nizozemska, Indija, Velika Britanija, Švedska, Južna Koreja i UAE. Prodaja i distribucija se vrše i putem svetske mreže distributera i partnera. HMS zapošljava preko 700 ljudi i prema izveštaju je imao prodaju od 1.467 miliona SEK u 2020. HMS posluje na NASDAQ OMX u Stockholmu, u kategoriji Mid Cap, Informacijska tehnologija.


Više informacija: www.hms-networks.com

HMS Industrial Networks
Stationsgatan 37, Box 4126 300 04 Halmstad, Sweden

Aleksandar Dakić
Follow me

← Previous post

Next post →