Ekonomična rešenja za etiketiranje malih i srednjih serija

”Triton Engineering” nudi širok dijapazon mašina za etiketiranje. U cilju da današnju proizvodnju učinimo što fleksibilnijom nudimo rešenja za male serije poslova, ali i ona koja zadovoljavaju stroge i ekskluzivne zahteva velikih firmi.

ekonomicna1

Nakon analiziranja tržišta tečnih proizvoda, koje je konstantno raslo, od “mini-pivara’ i vinarija, pa sve do destilerija, uvideli smo problem kod etiketiranja, za koji smo smatrali da može biti bolje i ekonomičinije rešen od ponuda koje su tada bile aktuelne.

Proizvodnju smo započeli skromno, ručnom etiketirkom “MLM 100” koja se brzo probila na tržište i danas je koristi veliki broj zadovoljnih kupaca. Uspeh ove mašine probudila je nove ideje i brzo zatim je nastala nova familija automatskih i poluatomatskih mašina koje su mogle da zadovolje sve potrebe, ne samo vinarija i pivara već i potrebe fabrika prehrambene, hemijske i farmaceutske industrije.

Danas pored spomenute etiketirke izrađujemo i mnoge druge mašine. Naša ponuda se kreće od jednostavnijih, kao što je mašine za zlatotisak ili mašina za punjenje tečnosti, pa sve do velikih automatskih proizvodnih linija koje obuhvataju spajanje i sinhornizovan međusoban rad svih naših proizvoda u jednu celinu.

Kao mlada firma u usponu, smatramo da smo dovoljno kompetentni da ponudimo rešenje na sve zahteva naših kupaca, a najviše smo ponosni na široke mogućnosti modifikacija naših mašina po specijalnim potrebama i zahtevima kupaca, kao i to da naše mašine možemo nazvati “ekonomičnim rešenjem”.

rucna3

Iz ponude ponosno izdvajamo naša rešenja za etiketiranje i tu u zavisnosti od potreba nudimo dva rešenja:

Ručna mašina za etiketiranje

Ručna mašina za nanošenje etiketa iz rolne je idealno rešenje za male proizvodnje. Ova mašina može naneti samo prednju/zadnju etiketu, kao i obe, po izboru korisnika isključivo na okrugle boce prečnika 25-200mm.

rucna1

Na ovu mašinu se takođe može ugraditi štampač koji će nanositi datum isteka roka kao i serijski broj u toku operacije rada mašine. Standardno u ponudi imamo dva modela:

 

MLM 200/ručna etiketirka

 • Dimenzije: 378mm x 532mm x 305mm
 • Brzina odlaganja etiketa: brzina rada ručne etiketirke zavisi isključivo od korisnika mašine
 • Širina rolne etiketa: do 200mm

ML 200C/ručna etikterika sa štampačem

 • Dimenzije: 410mm x 532mm x 492mm
 • Širina rolne etiketa: do 200mm
 • Električno napajanje: 200V AC 50Hz 2A

rucna2

Poluautomatska mašina za etiketiranje

Poluautomatska mašina za nanošenje samolepljivih etiketa iz rolne je profesionalni proizvod idealan za srednju dnevnu proizvodnju. Ove mašine mogu da zalepe samo prednju/zadnju etiketu ili obe po zahtevu korisnika, gde se na jednostavan kompjuterski način podešava rastojanje između dve etikete. Nanošenje etiketa na ovom modelu mašine je moguće samo na okruglim bocama prečnika 25-160mm.

poluautomatska1

Svaka mašina je podležma modifikacijama i proširenju dijapazona rada. Kao i ručna etiketirka i ova mašina može biti opremljena štampačem za nanošenje datuma isteka roka u toku radne operacije mašine. Standardno u ponudi i ovde imamo dva modela:

LM 200/poluautomatska etiketirka

 • Dimenzije: 410mm x 432mm x 393mm
 • Brzina odlaganja etiketa: 400/min
 • Širina rolne etiketa: do 200mm
 • Električno napajanje: 200V AC 50Hz 4A

LM 200C/poluautomatska etiketirka sa štampačem

 • Dimenzije: 410mm x 622mm x 540mm
 • Brzina odlaganja etiketa: 400/min
 • Širina rolne etiketa: do 200mm
 • Električno napajanje: 200V AC 50Hz 4A

U skladu sa svakim dogovorom, na svakoj mašini na kojoj je naručen dodatak-štampač, mi vršimo ugradnju i prilagođavamo način štampe zahtevima korisnika. Iz ponude možemo izdvojiti “Inkjet” štampač ili termalni štampač koji pod određenom temepraturom nanosi željeni datum ili serijski broj.

poluautomatska2

Rezultati i planovi

Naša proizvodnja ove godine slavi drugi rođendan, posvećeni zadovoljstvu naših klijenata, kroz stručnu podršku i standarno visok kvalitet proizvoda. Sve to nas čini da budemo veoma ponosni na postignute rezultate. U ovom trenutku se naše mašine koriste u više od sedam država, gde su neke instalirane čak i u Rusiji, a planiramo i plasiranje na evro-azijsko trižište, kao što su Kina i Japan.


Više informacija: Triton Engineering, Gavrila Principa 20, Novi Sad, 21000, www.triton.rs, Mob: +381 (0)64 610-36-17 /Zoran/

 

 

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)