Electro Pneumatic Solutions je kompanija prvobitno bazirana na trgovini i ugradnji elektro pneumatske opreme na tertoriji Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore, sa trendom rasta uz kontinuirano proširivanje portfolia proizvoda. Predani rad i usavršavanje znanja na predmetnim poslovima, omogućili su izlazak iz predviđenih okvira poslovanja radeći kompleksnije poslove i ulazeći u komplementarne tehnologije. Danas, kompanija Electro Pneumatic Solutions, pokriva čitav niz industrijskih procesa ne samo u Srbiji, već i u regionu, kao vodeći dobavljač tehnologije prateći svetski razvoj automatike, pneumatike, hidraulike i elektronike.

Rešenje za bolje sutra uz Delta Electronics

U cilju unapređenja kvaliteta života novim metodama organizacije procesa industrijske proizvodnje, Electro Pneumatic Solutions svoj kredibilitet u poslovnim kategorijama energetske elektronike, mobilnosti, automatizacije i infrastrukture posvećuje globalnom dobavljaču rešenja za upravljanje napajanjem i toplotom – Delti Electronics. Misija „Pružanje inovativnih, čistih i energetski efikasnih rešenja za bolje sutra“, fokusira se na rešavanje ključnih ekoloških pitanja za uštedu energije sa osnovnim kompetencijama u energetskoj elektronici i automatizaciji.

photo: Electro Pneumatic Solutions

Delta nudi neke od energetski najefikasnijih energetskih proizvoda u industriji, uključujući prekidačke izvore napajanja sa efikasnošću preko 90%, telekomunikacionu snagu do 98% I PV pretvarače sa efikasnošću do 99,2%. Kao distributeri renomiranog breda Delta, koji je razvio prvo svetsko napajanje za servere sertifikovano kao „80 Plus Titanium“, sa ponosom možemo istaći da kontinuirano unapređujemo naše inženjerske sposobnosti i posvećeni smo razvoju inovativnih rešenja za bolje sutra.

Kao odgovor na izazove klimatskih promena, Delta će ostati posvećena istraživanju i razvoju inovativnih proizvoda, rešenja i usluga koji štede energiju i koji značajno dopriose održivom razvoju čovečanstva.

photo: Electro Pneumatic Solutions

CliQ M serija napajanja na DIN šinu
CliQ M serija je jedno od ekološki najotpornijih izvora napajanja na DIN šinu na tržištu. Ima DNV GL I ABS sertifikat za rad u pomorskom okruženju, što ga čini idealnim za EV punjače instalirane u priobalnim područjima. Iako kućište EV punjača obično pruža dovoljnu zaštitu za njihove unutrašnje komponente, izdržljivost bna pomorskom nivou dodaje dodatnu pouzdanost seriji CliQ M u ekstremnim uslovima.
CHROME serija napajanja na DIN šinu
Odaberite CHROME seriju kada želite da svojim EV punjačima pružite dodatnu zaštitu od opasnosti od požara. Prvobitno projektovana za aplikacije u automatizaciji zgrada, ova serija je odobrena za NEC Class 2 i Limited Power Source (LPS), obezbeđujući najviši nivo zaštite od požara. Serija je takođe idealna za EV punjače s ograničenim unutarnjim prostorom, budući da ima manji otisak.
Force-GT i LYTE II serija napajanja na DIN šinu
Force-GT i LYTE II su izvori napajanja opšte namene koja ispunjavaju većinu industrijskih zahteva, uključujući široke radne temperature, efikasnost prostora i energetsku efikasnost. Vrhunska serija Force-GT takođe sadrži 2/3-fazne modele za situacije u kojima je potrebna veća gustina snage. Naime, njihovo ugrađeno kolo konstantne struje čini ih idealnim za aplikacije punjenja.

 


ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO pruža sveobuhvatan program za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa, nudi kompletna rešenja po sistemu „ključ u ruke” i na poseban zahtev klijenta, isporučuje nadogradnje postojećih postrojenja.

Kompletnu ponudu brendova koje zastupamo, naša rešenja, kao i trenutno stanje proizvoda na lageru možete pogledati na našoj web strani: www.ep-solutions.rs


Više informacija:

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO, Jugoslovenska 2/13A, Čukarica, Beograd Radno vreme: Ponedeljak – Petak 08 – 17h | Tel: 011 257 1922 | Mob: +381 62 800 70 45 / +381 62 800 70 44 / +381 64 659 66 55 | e-mail: office@ep-solutions.rs

 

Aleksandar Dakić
Follow me