Naše skoro 30-godišnje prisustvo u pogonskoj tehnologiji, robotici, mašinstvu, distribuciji creva i fitinga obogatilo je naš tim stručnjaka mnogobrojnim iskustvima.

Mi u Power Belt-u smo svesni da kompanijama u branši mašinske industrije je od velike važnosti da im se obezbede što kvalitetniji delovi u što kraćem roku. Zajedno sa našim stručnjacima uočili smo nedostatke na tržištu i odlučili da lansiramo sopstvene brendirane DTE (Drive Technic Europe) artikle, koji po kvalitetu savršeno odgovaraju visokim standardima.

Remenje

https://www.powerbelt.rs/dte-remenje

DTE remenje je predviđeno da udovolji visoke evropske potrebe po ISO standardu, kao i zahteve kupaca koji žele visoki kvalitet.

Linearna tehnika

https://www.powerbelt.rs/dte-linearna-tehnika

Kvalitet DTE linearnih komponenti identičan je sa kvalitetom vodećih svetskih brendova, ali cenovno su mnogo pristupačniji i idealan izbor su za svakog. Mogu se koristiti za hobi ili profesionalnu mašinogradnju.

Creva i priključci

https://www.powerbelt.rs/dte-creva-i-prikljucci

Naša ponuda DTE creva i obujmica je koncipirana na osnovu potražnje tržišta. Imamo zavidan lager creva i obujmica za različite namene.

Gumene ploče i ploče od penastog materijala

https://www.powerbelt.rs/dte-gumeneploce-ploceodpenastogsundjera-ploce

Dopunili smo našu ponudu gumenim i pločama od penastog sunđera na zahtev naših kupaca. Na stanju imamo gumene ploče i ploče od penastog sunđera za razne namene.


Više informacija: POWER BELT d.o.o.
Jovana Mikića 151 24000 Subotica, Srbija office@powerbelt.rs, www.powerbelt.rs

 

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)