ROBOTSKO PALETIZIRANJE DŽAKOVA

ICM je specijalizovan za projektovanje i proizvodnju sistema za robotsko paletiziranje po principu ključ u ruke.
Rešenja ICM-a su bazirana na robotskom manipulatoru. Roboti su savršeno rešenje za proizvodnje koje imaju više različitih dimenzija džakova (10, 15, 20, 25, 40, 50kg) i za linije koje treba da paletiziraju istovremeno na više paletnih mesta. Pored fleksibilnosti, robotski paletizeri su takođe mali i ne zauzimaju mnogo prostora u poređenju sa konvencionalnim paletizerima.

robotika 1

Pored robota paletizera, ICM proizvodi i transportere džakova, transportere paleta, automatske dodavače paleta, šatl kolica i mašine za umotavanje palete u streč foliju.

ROBOTSKO POSTAVLJANJE VENTIL VREĆA NA LULU ZA PUNJENJE

ICM je razvio sistem za robotsko postavljanje ventil vreća na lulu automatske punilice. Jedan robot ima mogućnost da opslužuje više od jedne punilice istovremeno. U zavisnosti od rasporeda opreme, robot može da opsluži do 6 punilica.

robotika 3

Ukoliko se na različitim punilicama pune različiti proizvodi, robot može da razlikuje koji se džak stavlja na koju punilicu i da se na taj način uvek prilagodi uslovima proizvodnje.

robotika 2

ROBOTSKO PALETIZIRANJE ZBIRNIH PAKETA

ICM je razvio robotsku aplikaciju za paletiziranje zbirnih paketa na paletu. Jedan robot može da paletizira istovremeno pakete sa dve različite punilice na dve različite palete. Robot može da paletizira pakete koji su 10 x 1kg, 6 x 2kg i 2 x 5kg ili neku drugu kombinaciju. Kapacitet jednog robota je oko 15 tona na sat. Za razliku od klasičnog paletizera, robotski paletizer zauzima malo mesta, a i može da se prilagodi da istovremeno paletizira i džakove i zbirne pakete.

robotika 4


Više informacija: ICM electronics d.o.o., Branka Bajića 46/3, 21000 Novi Sad, Srbija, Tel:  +381 21 6518-458 , Tel:  +381 21 6518-777 , http://www.icm.rs

Follow me