2014 godine Hensel je predstavio potpuno novu generaciju proizvoda serije ENYCASE sa 8 novih veličina, koju je činilo 56 novih kutija. Lider na tržištu i izumitelj plastičnih razvodnih kutija za kablove nastavio je sa razvojem originalnih modela i dodao mnoga poboljšanja. Sve je počelo predstavljanjem ENYCASE kutija za montažu na otvorenom, što je bio startni signal HANSEL-u da redizajnira i ostale proizvode ove serije i prilagodi ih novim zahtevima. “U poslednjih par godina  na tržištu elektro-opreme promenila su se i očekivanja koja proizvod mora da zadovolja, ali i način montaže”, kaže Filih Hensel, direktor marketniga, komunikacija i IT sektora. “Morali smo da reagujemo i naše proizvode pripremimo za budućnost!”

easycase 1

Mnogi detalji su optimizovani u odnosu na prethodnu generaciju razvodnih kutija: kućišta su redizajnirana, robusnija i omogućavaju još brže ožičavanje. Brojne opcije za montažu i ulazi za različite prečnike kablova su  od najvećeg značaja kod primena u teškim uslovima rada i zahtevnim okruženjima u industriji i trgovini.

easycase 2

Ulrih Knol, menadžer proizvodnje ističe: “Naše nove razvodne kutije u isto vreme su i evolucione i revolucione. One zadivljuju pregrštom novih karakteristika, kao što je mnoštvo opcija za montažu, sigurni i jednostavni načini zatvaranja kutija, kao i mogućnost da se kablovi uvode u kutiju sa zadnje strane.”


Više informacija: Sobel d.o.o., Ustanička 125-I, Šumice, 11000 Beograd, Srbija, Tel/fax: 011/3087-507, 3087-064, http://www.sobel.rs

Follow me