Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, predstavio je Easy UPS 3L, najnoviji dodatak asortimanu trofaznih sistema za besprekidno napajanje Easy UPS kojim ponudu uređaja srednjeg napona proširuje na 500 i 600 kVA (400V) za eksterne baterije. Easy UPS 3L pojednostavljuje i usklađuje konfiguraciju i servis i omogućava veliku dostupnost i predvidivost srednjim i velikim poslovnim zgradama, data centrima i lakoj industriji.

  • Širenje asortimana trofaznih Easy UPS sistema srednjeg napona na 600 kVA (400V) za eksterne baterije
  • Kompaktni trofazni UPS pojednostavljuje i usklađuje konfiguraciju, upotrebu i servis
  • Idealan za srednje i velike poslovne zgrade i primenu u lakoj industriji
  • EcoStruxureTM Ready za jednostavnije upravljanje i servis uz praćenje u svakom trenutku sa bilo kog mesta i servisnu podršku putem smartfona

Zasnovan na kompaktnosti, visoko dostupnom paralelnom i redundantnom dizajnu i izuzetnim radnim karakteristikama, Easy UPS 3L štiti ključnu opremu u različitim okruženjima od oštećenja usled nestanka struje, pada ili skoka napona, uz stopu efikasnosti u predviđanju redovnih troškova od 96 odsto. Easy UPS 3L obuhvata konfiguracije baterija širokog raspona voltaže i uključuje sisteme baterija, kao i celokupnu ponudu opcija i dodatne opreme za lako integrisanje u različita okruženja.

Zahvaljujući izuzetnoj kombinaciji konkurentnih specifikacija, robusnom, fleksibilnom i izdržljivom dizajnu koji povećava dostupnost i optimalnim dimenzijama koje štede dragoceni prostor, Easy UPS 3L je idealan izbor za nesmetano poslovanje i optimizovano ulaganje i u proizvodnji i u prostoriji sa električnim instalacijama”, izjavio je Mustafa Demirkol, globalni potpredsednik zadužen za upravljanje i marketing trofaznih UPS uređaja u kompaniji Schneider Electric.

On je istakao da je ovaj uređaj lak za konfiguraciju, upotrebu i servisiranje. Dodatnim proširenjem asortimana trofaznih Easy UPS uređaja, Schneider Electric nastavlja da ispunjava potrebe tržišta ponudom jednostavnih, snažnih i konkurentnih rešenja kod kojih je prioritet bezbednost, efikasnost i dostupnost za moderno povezano poslovanje.

Globalne servisne usluge kompanije Schneider Electric sa jakim lokalnim mrežama u kojima rade specijalisti za servisiranje obezbeđuje klijentima kompletnu ponudu usluga tokom celog radnog veka uređaja Easy UPS 3L. Usluga instaliranja je uključena kako bi Easy UPS 3L bio konfigurisan na odgovarajući i bezbedan način u cilju najboljih performansi, pouzdanosti, bezbednosti i sigurnosti.

Jednostavan za konfigurisanje, upotrebu i servis, Easy UPS 3L:

  • Nudi veliku izdržljivost u zahtevnim okruženjima sa usklađenim štampanim pločama sa zaštitnim slojem, zamenjivim filterom za prašinu, operativnom temperaturom do 40C i jakom zaštitom od preopterećenja, što uređaj Easy UPS 3L čini pouzdanim rešenjem za nesmetano poslovanje.

  • Pojednostavljuje rad sistema i ostvaruje uštedu u operativnim troškovima, što ga čini idealnim za srednje i velike poslovne zgrade i primenu i lakoj industriji.

  • Omogućava jednostavno praćenje preko EcoStruxure IT softverskog paketa na cloud bazi uz kupovinu opcione mrežne kartice. Za više informacija, posetite www.schneider-electric.com/ecostruxure-it i isprobajte EcoStruxure IT Expert rešenje za praćenje rada besplatno.

Za više informacija o uređaju UPS 3L, posetite našu novu internet stranicu.

O kompaniji Schneider Electric
Mi u kompaniji Schneider Electric verujemo da je pristup energiji i digitalnoj tehnologiji, osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da sa manje resursa ostvare više, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge na polju energetike i automatizacije u integrisana rešenja za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Spremni smo da otvorimo nebrojene mogućnosti kroz otvorenu, globalnu i inovativnu zajednicu koja predano deli našu misiju i vrednosti koje su inkluzivne i osnažujuće.

www.se.com/rs
www.se.com

Aleksandar Dakić
Follow me