SCHUNK-ova uspešna globalna saradnja sa Bosch-om se proteže više godina. Nedavno je Bosch dodelio SCHUNK prestižnu nagradu „Bosch Global Supplier Award” kao priznanje za ovo profitabilno partnerstvo. Ovo svrstava SCHUNK među 46 najboljih dobavljača tehnologije i usluga iz 23.000 dobavljača u 16 zemalja.

SCHUNK je Bosch-ov pouzdan dobavljač i partner dugi niz godina ─ od optimizacije procesa i internacionalizacije do inovativnih projekata i razmene tehnologije. Kao priznanje za ovo, Bosch je odao priznanje svom tehnološkom partneru rangiranjem kao „Nagrada za preferiranog dobavljača“. Provajder tehnologije i usluga je sada ponovo odao počast SCHUNK-ovim izvanrednim performansama i postavio kompaniju među svoje najbolje dobavljače „Globalnom nagradom dobavljača“.

Obe kompanije zajedno se suočavaju sa izazovom globalne pandemije. Dr Arne Fleming, šef upravljanja lancem snabdevanja u Bosch-u, kaže: „Ovogodišnja „Bosch nagrada za globalno snabdevanje“ nije samo odavanje počasti našim najboljim dobavljačima za njihov izvanredan učinak. Nagrada za dobavljače je takođe izraz zahvalnosti za posebno poverenje saradnje tokom pandemije COVID-19“.

SCHUNK se dodeljuje u kategoriji „indirektna kupovina i usluga“. „Ovo je veliko priznanje za našu kompaniju“, komentariše Harald Dikertman, izvršni potpredsednik prodaje u SCHUNK-u. „Ova nagrada naglašava našu dugogodišnju saradnju sa Bosch-om od poverenja. U isto vreme, ohrabruje nas da potvrdimo našu poziciju vodećeg dobavljača i da zajednički ostvarimo nove ciljeve.“ Sa preko 3.500 zaposlenih u devet fabrika i 34 podružnice u direktnom vlasništvu, SCHUNK je optimalno opremljen da ispuni ovaj zadatak. SCHUNK je pouzdan partner i podržava dugoročnu konkurentnost tehnološke grupe tako što ostaje uključen u razvoj strategije i projekta od rane faze.
schunk.com

Aleksandar Dakić
Follow me