20W AC/DC u formatu 2 x 1 inča – OVC III

RECOM je dodao deo od 20W svom „E-K“ asortimanu inkapsuliranih AC/DC modula koji se montiraju na PCB, RAC20E-K/277. Iako je ekonomično dizajnirana, serija je dimenzija iste veličine kao i postojeći 20W sa samo 52,7 mm x 27,6 mm potrebnog prostora za montažu, ali sa drugačijim pričvršćivanjem kompatibilna je sa daljim industrijskim standardima.

Iima rad pri punom opterećenju u veoma širokom opsegu ulaza od 85 – 305 Vac. Dostupni su pojedinačni izlazi od 5V, 12V ili 24V, svi sa 80%+ efikasnosti, a potrošnja energije bez opterećenja je manja od 200mW da bi se zadovoljile ECO direktive. Opseg „E-K“ iz RECOM-a je dimenzionalno isti kao njihova „K“ serija, ali sa različitim pinovima za kompatibilnost sa širokim spektrom industrijskih standarda.

Posebna karakteristika RAC20E-K/277 je njegova OVC III ocena do 2000m nadmorske visine (OVC II do 5000m) i širok opseg radne temperature od -40°C do +90°C sa smanjenjem performansi, što ga čini veoma pogodnim za primene u teškim radnim uslovima kao što je pomoćno napajanje u EV punjačima pored puta, kao i u industriji, ispitivanju i merenju i domaćinstvu uopšte, uključujući aplikacije sa nominalnim napajanjem od 277 Vac.

Ocena izolacije je takođe visoka na 4 kVac, a bezbednosni sertifikati uključuju UL/IEC/EN 62368-1 i IEC/EN 61558-1/2-16. EN 55032 EMC ograničenje „Klasa B“ je ispunjeno bez dodatnih spoljnih komponenti.

Kao i kod svih RECOM AC/DC proizvoda, uključena je sveobuhvatna zaštita od izlaznog prenapona, prekomerne struje i kratkih spojeva. Koristeći komponente visoke pouzdanosti i napredne tehnike dizajna, MTBF proizvoda je 830.000 sati na 25°C prema MIL-HDBK-217F (GB), podržan standardnom RECOM 3-godišnjom garancijom.

„Širok opseg ulaza bez ograničenja niske linije čini ove ekonomične delove lakim za projektovanje za primene širom sveta“, rekao je Michael Schrutka, AC/DC proizvodni menadžer RECOM-a, „kategorija visokog prenapona još više proširuje njihovu potencijalnu korisnost ”.

Uzorci i OEM cene su dostupni kod svih ovlašćenih distributera ili direktno od RECOM-a.


RECOM Power GmbH (www.recom-power.com)
RECOM proizvodi čitav niz standardnih i prilagođenih DC/DC i AC/DC pretvarača u svakoj klasi snage od ispod 1W do desetina kW, zajedno sa prekidačkim regulatorima i LED drajverima u širokom izboru formata. Sedište kompanije nalazi se u Gmundenu u Austriji i uključuje najsavremeniji logistički centar za istraživanje i razvoj i laboratorijsko krilo, a podržava ga svetska distributivna mreža. Ime RECOM postalo je sinonim za visok kvalitet, integritet, inovativnost i odličnu uslugu korisnicima.

Marija Dakić

← Previous post

Next post →