Modularni transportni sistem

Modularni koncept, jednostavna montaža i zamena komponenti, dobra radna svojstva, nizak nivo buke i bez potrebe održavanja – ovo su samo neke od prednosti ELEROLL modularnog transportnog sistema kompanije Elesa+Ganter.

ELEROLL® transportni sistem se brzo i lako montira, pogodan je za veliki broj primena i pružaju najviši kvalitet; posebno kada je u pitanju tok materijala u sektorima kao što su mašinsko inženjerstvo i skladištenje, kod mašina za pakovanje itd.

Glavne komponente transportnog sistema kompanije Elesa+Ganter su valjkasti i kuglični elementi. Uz ove dve opcije imate širok spektar rešenja u pogledu dizajna, koja pokrivaju veliki broj primena. Aluminijumski profili su takođe pogodni za velika opterećenja. Njihov oblik je stabilan, a mogu se montirati i kada postoji samo jedna tačka oslonca.

Asortiman proizvoda zaokružuje brojni dodatni pribor, kočnice, graničnici, montažni uglovi, itd. koji garantuju funkcionalnost i bezbednost u odgovarajućoj primeni.

Transportni sistem kompanije Elesa+Ganter napravljen je od termoplastike (poliamid PA). Ovo garantuje visoku nosivost, što omogućava bezbedan transport teških materijala.

Transportni sistem izrađen od termoplastike (poliamid PA) sprečava grebanje osetljivih materijala, kao što su staklo ili drvo.

Modularni transportni sistem je takođe dostupan sa valjcima manjeg prečnika (ø 14,5 mm umesto 25 mm). Oni su savršeni za primene kod materijala male težine i veličine. Manji prečnik valjaka smanjuje vibracije i na taj način redukuje stvaranje buke.

Kuglični elementi, izrađeni od bele termoplastike (POM) omogućavaju kretanje u svim pravcima.

Minimalno trenje i tih rad: Korišćeni materijali omogućavaju minimalno trenje i tih rad bez podmazivanja.


Ako imate detaljnija pitanja posetite naši internet stranicu (www.elesa-ganter.com), tj. kontaktirajte tim Elesa+Ganter Srbija
(Aleksandar Popovic T: +381 63 650 397; M: prodaja@elesa-ganter.at)

elesa-ganter.com

Aleksandar Dakić
Follow me
Latest posts by Aleksandar Dakić (see all)

← Previous post

Next post →