DOSSIS se već 12 godina bavi istraživanjem i razvojem inovativnih rešenja za proizvodnu industriju, a posebno razvojem sistema za doziranje i mešanje viskoznih, pastoznih te melt materijala. Dozirni procesi lakiranja i zalivanja elektronike, lepljenja, zaptivanja i podmazivanja različitih industrijskih proizvoda su jedni od najsloženijih i najzahtevnijih procesa. Blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo rešili probleme, identifikovali nove i inovativne tehnologije i procese te pružili jedinstvena rešenja za izazove industrije.

Tokom naše izuzetne brze evolucije razvili smo rešenja i sisteme za različite industrije, kao što su kućni aparati, elektronske i elektromehaničke komponente, automobilske industrije i drugo…

Automatizacija procesa

Cilj nam je da našim kupcima budemo prioritetni globalni partner za dozirnu i mešajuću tehniku, isporukom i izradom najbolje tehnologije izgrađene na inovativnim i visokokvalitetnim proizvodima i procesima. Trudimo se da budemo uzoran dobavljač, etički odgovoran korporativni i dugoročni partner za naše klijente.

Nudimo vam
Inženjering, izradu prototipova, nabavku pojedinih komponenti, proizvodnju uređaja, automatizaciju procesa, nabavku rezervnih delova, servis i tehničku podršku.


Više informacija: DOSSIS DOZIRNA I MEŠAJUĆA TEHNIKA d.o.o. Ul. Smederevski put 6b, 11050 Beograd, Srbija T:+381 (0)69 44 24 204, M:info@dossis.rs, W: www.dossis.rs

Aleksandar Dakić
Follow me