ILLUMRA bežični senzor pokreta i svetlosti od 902 MHz dizajniran za aplikacije na plafonu ili zidu

ILLUMRA senzor pokreta i svetlosti bežično izveštava o detekciji pokreta i merenju svetlosti ILLUMRA relejima i kontrolerima. E9T-MDS ima integrisanu solarnu ćeliju sa slotom za rezervnu bateriju u obliku novčića i može da radi bez baterije, čak i u mraku, do četiri dana.

ILLUMRA je razvio niz funkcija u okviru 902 MHz kontrolera i releja kako bi omogućio široku lepezu upotrebe za njihove senzore pokreta i svetlosti. Podrazumevano vreme isključenja senzora zauzetosti/slobodnosti je 15 minuta. Dodatnim funkcijama se može pristupiti pomoću kompatibilnih releja.

E9T-MDS periodično prenosi izmereni nivo osvetljenja u prostoriji i status senzora za detekciju pokreta. Senzor pokreta ovog uređaja je trajno aktivan, tako da se kretanje odmah prijavljuje. Ključni parametri senzora od 902 MHz mogu se konfigurisati pomoću mobilnog telefona ili tableta i integrisanog NFC (ISO 14443) interfejsa.

Ima jednostavan konfiguracioni interfejs koji se sastoji od jednog dugmeta, jednog prekidača i jedne LED diode, što omogućava konfigurisanje bez dodatnih alata. E9T-MDS podržava bezbednu komunikaciju sa AES-128 šifrovanjem i autentifikacijom zasnovanom na slučajnom, jedinstvenom privatnom ključu za uređaj.

Primene sa ILLUMRA 902 MHz senzorom pokreta i svetla uključuju kontrolu osvetljenja na osnovu prisustva i nivoa ambijentalnog svetla, kao i praćenje korišćenja prostora i zauzetosti.

Više informacija: https://illumra.com/

Marija D.