Novi frekventni regulator serije ATV610 namenjen je za trofazne asinhrone motore, i posebno je dizajniran za primenu u aplikacijama kao što su pumpe i ventilatori u procesnoj industriji.

Primene obuhvataju industrijske segmente kao što su naftna industrija, vodoprivreda, upravljanje zgradama i energetskim postrojenjima.

photo: Schneider Electric

Najčešće aplikacije su pumpe i ventilatori za cirkulaciju, ventilatori u rashladnim sistemima, pumpe za kompresore i transportere.

Više informacija možete naći ako skenirate sledeći kod koji vodi ka našoj web stranici.


O kompaniji Schneider Electric

U kompaniji Schneider veruju da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo. Podstiču sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sasvojim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđuju digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efika-snosti i održivosti. Kombinuju vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Posvećeni su stvaranju nebrojenih mogućnosti otvorene, globalne, inovativne zajednice koja sa žarom deli našu suštinsku svrhu i inkluzivne i osnažujuće vrednosti.

www.se.com/rs
www.se.com

Aleksandar Dakić
Follow me