Finder YESLY je sistem komfornog stanovanja koji vam omogućava da transformišete način na koji živite u svom domu. Zahvaljujući YESLY uređajima, svoj dom možete pretvoriti u pametan dom u samo nekoliko jednostavnih koraka automatskim uključivanjem osvetljenja i električnih roletni, zavesa i prilagođenjem atmosfere prostora u kome boravite.

Finder YESLY u kući

photo: Finder

PRETVORITE PROSTOR U KOME BORAVITE U PAMETNI DOM U SAMO NEKOLIKO BRZIH I LAKIH KORAKA

YESLY je 100% italijanski sistem za pametne kuće, kompatibilan sa Google Assistant i Amazon Alexa glasovnim asistentima. Odabrati YESLY znači učiniti prostor udobnijim mestom za život i rad.

photo: Finder

APLIKACIJA FINDER YESLY

Dostupne su dve aplikacije za Android i iOS pametne telefone, namenjene instalaterima i korisnicima. Finder TOOLBOX je aplikacija za programiranje uređaja, namenjena instalaterima. Finder YESLY je jednostavna i zabavna aplikacija za korisnike, pomoću koje će moći da kontrolišu ceo svoj sistem, sa svog pametnog telefona!

BEŽIČNO DUGME BEYOND

BEION je bežično dugme sa suštinskim i bezvremenskim dizajnom, koje ne zahteva baterije ili punjenje. Zahvaljujući sistemu za prikupljanje energije, može se postaviti na različite površine uključujući staklo, drvo i metal. On kontroliše uključivanje i isključivanje, prigušivanje svetla, podizanje/spuštanje električnih roletni, pa čak i različite predefinisane scenarije atmosfere prostora.

Finder YESLY in home

photo: Finder

VREME JE ZA UDOBAN ŽIVOT U PAMETNOM PROSTORU

Svetla, roletne ili električne roletne se mogu kontrolisati postavljanjem specifičnih scenarija, kako bi se postigla savršena atmosfera u svakom trenutku.

YESLY sistem se može instalirati i programirati bez potrebe za rušenjem zidova ili velikog ulaganja. Pametna kuća ne može biti potpuna bez glasovnih komandi. YESLY je potpuno integrisan sa GOOGLE ASSISTANT i AMAZON ALEXA aplikacijama i time je omogućeno da razgovarate sa vašim i do sada omiljenim glasovnim asistentom.


Više informacija možete da pronađete na našem sajtu: www.fox.rs

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate kolege inženjere u firmi Fox Electronics na br. telefona: 011 2415 393 ili mejl: info@fox.rs.

Aleksandar Dakić
Follow me