Pored izazova sa kojima smo se svi sretali tokom ove godine, želimo da Vam zahvalimo na poverenju i podršci koju ste nam pružili.

Kao i do sada, nastojimo da uvozimo kvalitetnu opremu po povoljnim cenama i nastavljamo da Vam pomažemo da efikasno automatizujete procese.


Ovu godinu su obeležile i inovacije, te smo obogatili ponudu opreme:

  • Fatek je počeo da proizvodi servo motore (male, srednje i velike inercije) – kod nas možete da kupite Fatek servo motore i drajvere do 1kW.
    Fatek je unapredio seriju touch panela. Počeli su da proizvode nove serije sa unapređenim karakteristikama, po povoljnijoj ceni. Seriju P5 su zamenile serije P2A i P5A, sa izolovanim napajanjem, za razliku od stare P5 serije koja je imala izolovan RS-485 port. Imamo na stanju touch panele do 15“.
  • Kinco je počeo da proizvodi Green seriju touch panela, čime je zamenio staru MT seriju. Imamo na stanju touch panele do 15“.
  • Elca radio je poboljšala model Mito Mini – proizveli su E1 MINI PLUS – kompaktnu radiokomandu sa robusnim tasterima, sa 4-6-8 komandi, jednostepenim ili dvostepenim tasterima i total stop tasterom. Imamo na stanju radio komande za mostne i stubne kranove i za pumpe za beton.
  • Micro Detectors je poznat po čestim inovacijama, tokom ove godine su organizovani besplatni vebinari, predstavljani su senzori, njihove karakteristike i upoznavali su nas sa novostima. Prijavite se na naš mejl: info@fox.rs i obavestićemo Vas kada bude sledeći vebinar.
  • Finder je najavio proizvodnju releja 40.62, modela koji spaja karakteristike 40.31 i 40.52 (ima 1CO i struju 10A).
  • Beijer je ove godine organizovao brojne besplatne vebinare, u kojima su nas kolege edukovale o touch panelima, iX Designeru, PLC-ovima…

Pošaljite nam prijavu na mejl: info@fox.rs i obavestićemo Vas o rasporedu i sadržaju sledećih vebinara.

Pored navedenih proizvoda, u ponudi imamo kao i do sada: Danfoss frekventne regulatore, Mean Well napajanja, Hontko enkodere, Sipin solid state releje i regulatore snage, Auspicious tastere, Ema signalne svetiljke, Fox Italy transmitere pritiska i pritisne prekidače, ABB i LS sklopnu tehniku, Strojkoplast kleme, hilzne, kanalice, DIN šine…

Više informacija možete da pronađete na našem sajtu: www.fox.rs

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate kolege inženjere na br. telefona: 011 2415 393 ili
mejl: info@fox.rs.

Aktivni smo i na društvenim mrežama. Aktuelnosti i novosti iz sveta automatizacije objavljujemo na mrežama: Linkedin, Facebook, Instagram.

Pozivamo Vas da nas zapratite na profilima.

Aleksandar Dakić
Follow me