DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika d.o.o. je zvanični distributer više visoko cenjenih evropskih proizvođača tehnologije merenja i mešanja meterijala. Pametna investicija u dozirni sistem, može vam obezbediti visoki kvalitet vašeg proizvoda i jednostavan proizvodni proces sa najmanje moguće troškove. Svojim klijentima omogućavamo nabavljanje opreme, tehničko savetovanje, inženjering, montažu i servis.

Grejna creva, trake, kaputi i tepisi

Grejne trake, kaputi i tepisi se upotrebljavaju za grejanje materijala u originalnoj ambalaži. Sadrži senzor i regulator temperature sa kablom za napajanje sa priključkom.

Grejna creva, trake, kaputi i tepisi

Grejna creva, trake, kaputi i tepisi

Mesamoll®

Mesamoll® je neutralan, sprečava očvršćivanje i lepljenje reaktivnih materijala, štiti sistem od vlage,… Namenjeno je ispiranju pumpe i cevi prilikom promene materijala, servisnih intervencija, čuvanju uređaja… Kompatibilan je sa mnogim vrstama era, uključujući PVC i poliuretane.

Mesamoll®

Mesamoll®

 

Silika gel i apsorberi

Silika gel i apsorberi su jedan od najčešće šćenih materijala za sušenje u odvlaživanju. Apsorberi su namenjeni za ventilaciju buradi, IBC kontejnera, reduktora, itd., svugde gde postoji rizik reakcije materijala sa vlagom.

Silika gel i apsorberi

Silika gel i apsorberi

Bela mast

Specijalna, takozvana bela mast ne zadržava vlagu i zato se upotrebljava za mazanje zaptivaka i priključaka pri svakodnevnom održavanju, posebno spray pištolja. Odbija vodu, usporava oksidaciju, nudi visoku otpornost na obrađene delove i pogodna je za široki temperaturni opseg korišćenja.

Bela mast

Bela mast

Purex

Purex je snažan i bezbedan rastvarač namenjen čišćenju pištolja i ostalih delova uređaja, čak sttog materijala. Pogodan je za čišćenje mnogo različitih lepkova i elastomera na osnovi izocianata, poliuretana, polisulfida ili epoksida.

Purex

Purex

Na zalihama razne iglice, adapteri, statički mešaći materijala

Iglice, adapteri, statički mešaći materijala

Iglice, adapteri, statički mešaći materijala


Više informacija: DOSSIS DOZIRNA I MEŠAJUĆA TEHNIKA d.o.o.,  Smederevski put 6b, 11500 Beograd – Leštane, Srbija T:+381 (0)69 44 24 204, M:info@dossis.rs, W: www.dossis.rs

 

Aleksandar Dakić
Follow me