IVDAM Process Control doo, vodeća srpska kompanija u oblasti merenja i upravljanja tehnološkim procesima se ističe inovativnim rešenjima i posvećenosti dugoročnom partnerstvu sa svetskim liderima u ovoj oblasti. Organizaciono transformisana, sa sedištem u Beogradu, naša kompanija se ponosi dugogodišnjim iskustvom u plasmanu merno-regulacione opreme te razvoju i implementaciji inženjering rešenja koja poboljšavaju efikasnost, pouzdanost i održivost rada industrijskih postrojenja naših klijenata. Pored posvećenosti i istrajnosti naših zaposlenih, osnovni oslonac ovom 20-to godišnjem razvoju i rastu dugujemo eminentnim partnerima.

Naši ključni partneri:

Kroz dugogodišnje rad i traganje za pravim rešenjima, stvorili smo snažne veze sa kompanijama širom sveta sa kojima delimo istu strast i posvećenost unapređenju industrijskih procesa. Ključni partneri i dobavljači su nam kompanije Emerson Automation Solutions, Camille Bauer, BH-Panametrics, Brodie International, Modcon, Brooks Instrument, M+F, WIKA, Satam. Kroz ovu saradnju pokrivamo širok spektar industrije, uključujući eksploataciju i preradu nafte i gasa, hemijsku i petrohemijsku industriju, proizvodnju električne energije, preradu ruda i metalurgiju, farmaceutiku, preradu vode i otpadnih voda, industriju cementa i gume, proizvodnju hrane i pića.

IVDAM Process Control Brends

Verujemo u poslovanje zasnovano na poverenju i uzajamnom uspehu, te smo posvećeni pružanju svojih vrednosti našim partnerima kroz razmenu znanja i ideja a u svrhu zadovoljenja potreba naših zajedničkih klijenata.

Kvalitetna oprema i inovativne tehnologije:

IVDAM Process Control doo se ponosi svojim portfoliom kroz ponudu kvalitetne opreme, pratećih usluga i inovativnih tehnoloških rešenja, koja redefinišu standarde u industriji automatskog upravljanja procesima. Naši stručnjaci u saradnji sa partnerima, kontinuirano istražuju nove tehnologije i prilagođavaju ih specifičnim potrebama naših klijenata, obezbeđujući im konkurentske prednosti na tržištu.

Prednosti saradnje sa kompanijom IVDAM Process Control:

  • Stručnost: Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom pruža vrhunsku podršku u oblasti procesne automatike, nudeći svojim partnerima duboko razumevanje tehničkih i tehnoloških izazova.
  • Inovativnost: Posvećeni smo inovacijama i stalnom prilagođavanju najnovijim tehnologijama kako bismo osigurali punu podršku naših partnera, i svojim klijentima pružili najefikasnija rešenja, koja će im obezbediti konkurentsku prednost na tržištu.
  • Fleksibilnost: Razumemo jedinstvene izazove naših klijenata i pružamo fleksibilna rešenja prilagođena njihovim potrebama.
  • Pouzdanost: Naša posvećenost kvalitetu i pouzdanosti čini nas partnerom od poverenja za dugoročnu saradnju, i zajednički nastup na tržištu.

Zajednički uspeh:

IVDAM Process Control doo veruje u zajednički uspeh kroz partnerske odnose. Pozivamo potencijalne partnere da istražimo mogućnosti saradnje s nama i zajedno oblikujemo budućnost u oblasti merenja i upravljanja industrijskim tehnološkim procesima.

Za dodatne informacije o našim rešenjima i mogućnostima saradnje kontaktirajte direktno, ili preko drugih raspoloživih komunikacionih kanala. Radujemo se budućim partnerstvima i zajedničkom postizanju uspeha u pružanju kompletnih usluga našim klijentima.


Više informacija: IvDam Process Control, 11000 Beograd, Koste Abraševića 15
Email: office@ivdamprocess.com
Tel: +381-11-240 11 51 , 240 25 82,
http://www.ivdamprocess.com/

Aleksandar Dakić
Follow me