Profesionalna montaža kućišta na stubove, bandere i cevi velikog prečnika

Rešenje za montažu na cevi i stubove čini postavljanje lakim, bezbednim i fleksibilnim. Montirana kutija na cevima ili okruglim stubovima omogućuje, na primer, povezivanje osvetljenja i bezbedonosnih uređaja (kamera, detektora kretanja, itd).

Osobine kita za montažu:

  • postavljanje pomoću stezaljki i zavrtnjeva
  • stezaljke i zavrtnji od nerđajućeg čelika su sastavni deo kita
  • opseg stezaljki od 60 do 150 mm
  • namenjeni za sve razvodne kutije serija DK, KF i WP, kao i za male razvodne kutije KV sa do 54 modula i Mi kućišta do veličine 4 (300 x 600 mm)
  • laka instalacija zahvaljujući montažnim otvorima sa unapred izrađenim M4 navojima
  • pogodni za instalaciju na otvorenom prostoru.

U mnogim oblastima je neophodno pouzdano sprečiti i onemogućiti akt vandalizma, oštećivanja i kriminalnih aktivnosti na siguran i pouzdan način – kao što je to, recimo slučaj sa sistemima za kontrolu putnog ili železničkog saobraćaja, na benzinskim pumpama, parkinzima, u kulturnim institucijama ili poslovnim objektima. Uz to, velike kompanije imaju potrebu da nadziru zemljište oko objekta ili ulazak i izlazak vozila u njega.

Moderni menadžment transporta bio bi paralisan bez sistema za monitoring procesa, merenja i prikupljanja podataka. Svi ovi procesi zahtevaju tehničke uređaje ili instalacione kutije koji su postavljene na odgovarajući način uz dovoljnu zaštitu od vremenskih uslova na otvorenom prostoru.

Hensel stručnjaci su razvili robusne nosače izuzetno otporne na spoljašnje uticaje kao što su: prljavština, voda, toplota i hladnoća, UV zračenje i vetar i to u dugom vremenskom periodu. Nosači su stoga izrađeni od V2A nerđajućeg čelika, otpornog na sve vremenske uticaje.


Više informacija: Sobel d.o.o., Ustanička 125-I, Šumice, 11000 Beograd, Srbija, Tel/fax: 011/3087-507, 3087-064, http://www.sobel.rs

Aleksandar Dakić
Follow me