Neofyton, lider u oblasti mašina za brizganje plastike, učestvovaće na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća koji se održava od 21. do 24. maja u Beogradu. Na svom štandu, kompanija će predstaviti dve mašine za brizganje plastike koje će raditi u punom proizvodnom režimu, omogućavajući posetiocima da iz prve ruke vide prednosti najsavremenijih tehnologija.

ENGEL e-mac 465/180

photo: ENGEL

Jedna od glavnih atrakcija biće nova generacija električnih mašina za brizganje plastike ENGEL e-mac 465/180. Ova mašina je idealna za standardne aplikacije u industriјi pakovanja i medicinskoj industriji. Pored toga što je brza i energetski efikasna, mašina e-mac 180t se odlikuje i malim zahtevima za prostor, što je čini idealnim izborom za proizvodne pogone svih dimenzija.

Na sajmu, Neofyton će demonstrirati prednosti e-mac 180t mašine u proizvodnji tankozidnih posuda za pakovanje od 150 grama. Za ovaj proces, mašina će biti opremljena robotom ENGEL Viper 20 za preuzimanje gotovih proizvoda.

„Nova e-mac serija predstavlja najnovije dostignuće u energetskoj efikasnosti i produktivnosti mašina za brizganje plastike“, izjavio je direktor Neofytona, Zoran Tadić. „Uz pomoć električnog pogona i kompaktnog dizajna, e-mac 180t obezbeđuje maksimalan učinak uz minimalne troškove. Obezbedili smo lokalnu servisnu podršku i brzu isporuku, što našim klijentima omogućava da unaprede svoju proizvodnju i ostvare konkurentske prednosti.“

ENGEL WINTEC, model t-win 450t

photo: ENGEL

Drugi izloženi model je hidraulična mašina Engelovog brenda – WINTEC, model t-win 450t. Ova mašina će biti opremljena robotom za preuzimanje proizvoda ENGEL Viper 12 i pratećom Piovan opremom. Na ovoj mašini Neofyton će demonstrirati proizvodnju saksija za cveće model Gea Ø18cm, proizvoda kompanije DRINA PLASTIKA iz Nove Pazove.

WINTEC – Efikasnost po konkurentnoj ceni

Wintec mašine predstavljaju pouzdana i efikasna rešenja za standardnu industriju plastike. Dizajnirane i projektovane u Evropi, ove mašine nude niz značajnih prednosti:

  • Visoki standardi kvaliteta: Wintec se oslanja na iskustvo i tehnologiju Engel grupe, što garantuje kvalitet i servisnu podršku pre, tokom i nakon kupovine.
  • Efikasnost i produktivnost: Wintec mašine su projektovane za maksimalnu produktivnost uz minimalnu potrošnju energije.
  • Konkurentna cena: Wintec mašine sa dugotrajnim radnim vekom i niskim operativnim troškovima omogućavaju brz povrat investicije i značajnu konkurentnost proizvođačima.

Pored mašina za brizganje plastike, Neofyton će na svom štandu na Beogradskom sajmu tehnike takođe predstavljati i vodećeg proizvođača rashladnih uređaja, kompaniju EUROCHILLER.

Eurochiller, sa sedištem u Italiji, je poznat po projektovanju i proizvodnji iindustrijskih sistema za hlađenje i termoregulaciju. Više od 30 godina iskustva im je omogućilo da steknu reputaciju inovativnog i pouzdanog partnera u različitim industrijskim sektorima. Poznati su po svojoj posvećenosti inovacijama i razvoju ekoloških rešenja. Svaka jedinica se projektuje i proizvodi u Italiji i prolazi kroz rigorozne testove kvaliteta pre isporuke.

EUROCHILLER čiler GCevo 55.

photo: EUROCHILLER

Na svom štandu, Neofyton će izložiti čiler GCevo 55. GCevo serija predstavlja najnoviju generaciju energetski efikasnih rashladnih uređaja za hlađenje vodom sa kapacitetom hlađenja od 4 do 122 kW. Ovi čileri su idealni za širok spektar primena u industrijskoj proizvodnji.

Kompanija PIOVAN, vodeći svetski proizvođač prateće opreme za inudstriju plastike, donosi svoju ekskluzivnu opreme na štand Neofytona na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu. Piovan je poznat po svojim inovativnim rešenjima za sušenje, doziranje i kontrolu procesa u industriji plastike, pružajući visok nivo pouzdanosti, efikasnosti i preciznosti.

PIOVAN sušara sa silika gelom

photo: PIOVAN

Na štandu Neofytona, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa širokim spektrom proizvoda koje nudi Piovan, uključujući sušaru sa silika gelom koje garantuju optimalno sušenje materijala, volumetrijske dozatore koji osiguravaju tačno doziranje sirovine, usisivače, termoregulatore i druge vitalne komponente za efikasno funkcionisanje proizvodnih procesa.

Na svom izložbenom prostoru u hali 3, Neofytonov tim stručnjaka biće dostupan za sve informacije i razgovore o izloženim mašinama, opremi i digitalnim rešenjima.

Saradnja Neofytona, Engela, Winteca i Drina plastike predstavlja snažan spoj iskustva, znanja i inovacija u industriji plastike. Njihova posvećenost kvalitetu i efikasnosti rezultira vrhunskim proizvodima i uslugama koji zadovoljavaju potrebe klijenata u svim segmentima ove industrije.

 


Više informacija:

Neofyton doo – Mašine i oprema za preradu plastike
Partizanska 27b, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel: +381 21 452 642 l Mob: +381 64 616 94 08
www.neofyton.com

Aleksandar Dakić
Follow me