CUI Inc, kompanija iz grupe Bel, danas je najavila proširenje svoje linije PRK izolovanih dc-dc pretvarača, koja pruža jeftiniju alternativu VHK modelima i rešenje za napajanje velike snage. PRK150V-D i PRK200V-D su EN 62368-1 sertifikovani 150W i 200W dc-dc pretvarači smešteni u potpuno inkapsulirano kućište od legure aluminijuma. Pogodni su za dizajnere koji rade na podacima, telekomunikacijama, robotici i industrijskim aplikacijama koje zahtevaju velike količine energije u kompaktnom pakovanju.

Zajedno sa svojim EN 62368-1 sertifikatom, novi pretvarači takođe imaju UL 940V-0 ocenu zapaljivosti i zaštitu od prekomerne struje, prenapona i kratkog spoja. Nude do 91% efikasnosti, jedan regulisani izlaz, petostrani štit i ultra-široki opseg ulaza 4:1.

„Proširenje naše linije PRK izolovanih dc-dc pretvarača poboljšava snagu prethodnih dc-dc pretvarača. Njihov minijaturni dizajn smanjuje veličinu, težinu i ubrzava razvoj krajnjih proizvoda, štedeći inženjerima vreme, novac i štedi prostor u okviru njihovog dizajna“, rekla je Zoe Rivero, menadžer proizvoda u CUI Inc.

DC-dc pretvarači kompanije CUI Inc dostupni su u DIP paketu i sa ili bez hladnjaka ili osnovne ploče.

PRK150W-D/T/DIN i PRK200W-D/T/DIN su odmah dostupni.

https://www.cui.com/news/press-releases/new-150-w-and-200-w-dc-dc-converters-offer-higher-power-and-efficiency-for-data-processing-and-industrial-applications

Marija Dakić