Jednostavan softver za konfigurisanje i budžetsku procenu niskonaponskih razvodnih ormana
 
Novo softversko rešenje za konfigurisanje razvodnih ormana, EcoStruxure Power Build, namenjeno je projektantima i proizvođačima razvodnih ormana. Njegove glavne prednosti ogledaju se u tome što štedi vreme, jednostavan je za upotrebu i daje budžetsku procenu niskonaponskih razvodnih ormana za sve tipove objekata.
 
Glavne karakteristike EcoStruxure Power Build rešenja:
  • Optimizuje vaš rad uz brz i uprošćen ili automatski konfigurator ormana. Možete ih odabrati na osnovu: tipa, IP stepena zaštite, očekivane struje kratkog spoja i nominalne struje.
  • Omogućene nove funkcionalnosti uz pomoć alata „Product finder“ i novih algoritama za pronalaženje i dodavanje elemenata. Korišćenjem funkcije „User Reference“ u svoju budžetsku procenu možete dodati i proizvode koji nisu iz Schneider Electric portfolija i na taj način ih imati uvek pri ruci.
  • Informišite se o svakom elementu kroz uvek ažuriranu veziju softvera, koji omogućava pristup podacima i tehničkoj dokumentaciji opreme. Na odgovarajućoj kartici možete saznati više o svakom od njih i preuzeti tehničke opise.
Izvoz podataka iz EcoStruxure Power Design
Ranije ove godine predstavljen je EcoStruxure Power Design softver za proračun i odabir opreme. Softver EcoStruxure Power Build pripada novoj platformi koja omogućava povezanost između različitih softvera. Isprojektovano rešenje iz EcoStruxure Power Design ne mora biti ručno prepisivano u program, već je dovoljno samo pokrenuti funkciju „Export u EcoStruxure Power Build“ u Design-u i svi podaci će biti automatski prosleđeni u Build.
 
Smartifikacija  
EcoStruxure Power Build pomoću smartifikacije, gotov niskonaponski razvodni orman, opremite pametnim elementima uz odabir funkcija za daljinsku komunikaciju, daljinsko upravljanje, očitavanje stanja, merenja, u svega nekoliko koraka. Sada možete lako da predvidite prednosti ulaganja u moderne pametne niskonaponske razvodne ormane bez ikakvog dodatnog opterećenja.
 
Automatsko ažuriranje
EcoStruxure Power Build omogućava ažuriranje koje se ne odnosi isključivo na program, već i na ponudu proizvoda kao i cene proizvoda. Uz ovu funkciju, konstantno proveravanje dostupnosti i cena komponenti više nije potrebno. Ukinuti proizvodi neće se pojaviti na listi generisanoj nakon ažuriranja, a korisnik će o tome biti obavešten.
 
Lokalizovana ponuda
EcoStruxure Power Build poseduje lokalizovanu bazu podataka o proizvodima dostupnim na našem tržištu koja olakšava svakodnevni rad.
 
Export prednjeg izgleda ormana
EcoStruxure Power Build lako vrši izvoz prednjeg izgleda razvodnog ormana u DWG ili PDF datoteku i koristi se kao deo projekta ili ponude.
 
Naš specijalizovani softver optimizuje vreme potrebno za izradu projektne dokumentacije. Ukoliko želite da saznate više o samom softveru i preuzmete instalaciju posetite internet stranicu.
 

 
O kompaniji Schneider Electric
Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.
 
Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.
 
Posvećeni smo stvaranju nebrojenih mogućnosti otvorene, globalne, inovativne zajednice koja sa žarom deli našu suštinsku svrhu i inkluzivne i osnažujuće vrednosti.
 
https://www.se.com/rs
Aleksandar Dakić
Follow me
Latest posts by Aleksandar Dakić (see all)