Divna su putovanja koja se započnu i u njima se i uživa, kao što je ono na koje se otisnuo IvDam Process Control pre 15 godina uz tim vrednih, marljivih, disciplinovanih i posvećenih ljudi. A 15 godina života jedne firme je tek njena rana mladost, takoreći predškolski uzrast, svodeći ga na ljudski vek.

image description

Mnogi IvDam prijatelji su se te oktobarske večeri okupili na lepom mestu kraj nezaustavljive Save, koja svakog pažljivog posmatrača svojim tokom od izvora do reke pune snage, mora podsetiti na prvih petnaest godina života ove firme.

Predvođeni IvDam porodicom, koja sada broji 30 duhom mladih ljudi, osetili smo svi mi tad, onu istu radost i dobro raspoloženje koje njih nosi na ovom putovanju ka novim i uzbudljivim uspesima.

image description

Dolazeći tad na savsko pristanište nisam mogao a da se ne setim prve IvDam avanture u kojoj sam učestvovao, pre više od 10 godina. Celodnevno krstarenje Emerson brodom niz Dunav sve do Kladova otpočelo je na, eto simbolike, istom ovom mestu.

image description

Dok pišem, pitam se, da li je to bio znak da smo mi te noći, u interesantnom prostoru ”Beton hale”, vođeni veseljem, uigranošću i duhom koji nosi, u stvari i ne primećujući, bili uvučeni u novo IvDam putovanje, koje je te večeri upravo, tu skriveno od svih nas, otpočelo.

image description

Više informacija: IvDam Process Control, 11000 Beograd, Koste Abraševića 15, Tel: +381-11-2402575 , 2402579, http://www.ivdamprocess.com/

Aleksandar D.
Follow me