Schneider Electric™ globalni lider u digitalnoj transformaciji energetskog upravljanja i automatizaciji, predstavlja Easy UPS 3-Phase Modular. Ovo robusno rešenje za besprekidno napajanje (UPS) dizajnirano je da štiti kritična opterećenja i nudi eksterno sertifikovanu Live Swap funkcionalnost. Kapacitet Easy UPS 3-Phase Modular je 50-250 kW uz N+1 prilagodljivu konfiguraciju i podržava EcoStruxureTM arhitekturu, koja nudi usluge daljinskog nadgledanja.

Sa fokusom na prilagodljivost, Easy UPS 3-Phase vam omogućava da plaćate kako rastete i tako optimizujete svoje investicije. Deo je Green Premium portfolia Schneider Electrica koji garantuje energetsku efikasnost, izdržljivost, recikliranje i transparentnost kako bi se smanjio ekološki otisak. Pored toga, ovaj sistem se odlikuje naprednom tehnologijom kao što je dizajn velike efikasnosti, inteligentno upravljanje baterijom, praćenje u realnom vremenu i mogućnosti kontrole, što ga čini jednim od najisplativijih i energetski najefikasnijih UPS rešenja dostupnih na tržištu.

„Drago nam je što uvodimo Easy UPS 3-Phase Modular na tržište“, izjavio je Mustafa Demirkol, potpredsednik za upravljanje ponudom i marketing rešenja data centara. „Ovaj proizvod korisnicima nudi eksterno sertifikovan Live Swap, modularni dizajn i neprikosnovenu pouzdanost u optimizovanom investicionom paketu. Njegova konektivnost pruža sigurnost i čini ga jednostavnim izborom za data centre i komercijalne i industrijske aplikacije.“

Modularni dizajn uz Live Swap funkciju za male i srednje data centre i kritične aplikacije

  • Trofazni 50-250 kW (400V) modularni UPS sa 50 kW Live Swappable modulima snage i statičkim bajpas prekidačem
  • Nudi najbolju energetsku zaštitu u svojoj klasi i optimizovano investiranje
  • Nudi prilagodljivost i redundantnost uz kompaktan dizajn
  • Potvrđuje liderstvo Schneider Electrica na polju održivosti u okviru programa Green Premium

Jednostavnost kontinuiteta poslovanja
Easy UPS 3-Phase Modular korisnicima omogućava da smanje kapitalne troškove zahvaljujući optimizovanom modelu. Isto tako, planirani prekidi napajanja se značajno umanjuju putem eksterno sertifikovanih samodijagnostičkih Live Swap modula i statičkog preklopnika, što uvećava pouzdanost i dostupnost uz kompaktan dizajn. Easy UPS 3-Phase Modular je jednostavan za izbor, konfiguraciju, instalaciju i održavanje, što proces ugradnje čini lakim. Easy UPS 3-Phase Modular je deo asortimana proizvoda trofaznih Easy UPS rešenja Schneider Electrica koji su fokusirani na osnovne funkcije kako bi ispunili potrebe korisnika u odnosu cene i vrednosti.

 

O kompaniji Schneider Electric
Kompanija Schneider Electric želi da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Ovaj koncept nazivamo „Life is On”.

Naša misija je da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost. 

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do clouda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućavamo integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i vrednosti.
www.se.com

Aleksandar Dakić
Follow me