Na temelju više od dve dekade iskustva u razvoju i proizvodnji inovativnih vretena, postali smo vodeći stručnjaci za popravke i optimizaciju motornih vretena, remenski i izravno pogonjenih vretena za obrade brušenjem, glodanjem, struganjem i bušenjem.

HSTec nudi servis, popravku,redizajn i optimizaciju vretena i motornih vretena svih svetskih proizvođača. Naše visoko precizne CNC mašine, najnovije tehnologije i vrhunska kontrola kvaliteta ključni su za razvoj i proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda koji odgovaraju standardima Industrije 4.0.

Naše odeljenje servisa i popravke vretena opremljen je savremenim uređajem za lasersko zavarivanje za popravak oštećenih delova, brojnim CNC alatnim mašinama, strugovima i visoko preciznim brusnim mašinama.

Koristimo različitu opremu za testiranje i dijagnostiku:

  • oprema za analizu vibracija vretena (Hofmann i SKF)
  • uređajza visokonaponsko ispitivanje izolacije namota statora (Baker)
  • visoko precizna oprema za ispitivanje različitih tipova senzora, kao što su senzor brzine i položaja motora visoke reyolucije, kao i inkrementalni i apsolutni enkoderi(Heidenhain, Lenord Bauer, VS-Senzorik, Siemens).

Nudimo kompletnu obnovu oštećenih delova vretena:HSK iSK konusa, uležištenja i ostalo.

Svako primljeno vreteno za popravak il iservis prolazi detaljno ispitivanje i dijagnostiku svih funkcionalnosti, na osnovu čega se izrađuje izveštaj o stanju vretena. Iznose se daljnji koraci za popravku i moguću optimizaciju vretena, sa ciljem produženja njegovog veka trajanja.

Uvek se koriste originalni zamenski delovi, ili po dogovoru, zamenski delovi koji odgovaraju specifikacijama originalnih delova. Sva rešenja koja savetujemo izrađuju se prema potrebama kupca i mašine u koju je vreteno ugrađeno.

Dugogodišnje iskustvo, stručnost naših zaposlenih i visoko precizna oprema oblikovali su nas u vodeću regionalnu firmu za servis i popravke vretena.


Više informacija: CHIRON Croatia d.o.o., Zagrebačka ulica 100, 23000 Zadar, Hrvatska, www.hstec.hr, info@hstec.hr, service@hstec.hr

 

Aleksandar Dakić
Follow me