Prateći svetske trendove u oblasti pametnih telefona i tableta, Siemens je razvio najnoviju seriju SIMATIC HMI Unified Comfort Panela koja objedinjuje intuitivnost korišćenja svakodnevnih touchscreen uređaja sa pouzdanošću i zahtevnim uslovima rada u industriji.

SIMATIC HMI Unified Comfort Paneli multitouch tehnologija

Jednostavnost rada sa Multitouch tehnologijom
Način korišćenja pametnih telefona postavlja standard stoga Multitouch tehnologija čini upravljanje Unified Comfort panelima jednostavnim i elegantnim, kombinujući maksimalnu upotrebljivost sa bojama visokog kontrasta i odličnom čitljivošću.

SIMATIC HMI Unified Comfort Paneli industrial edge

Osposobljen za Siemens lndustrial Edge
Novi SIMATIC HMI Unified Comfort paneli su Edge osposobljeni. Ovo otvara potpuno nove mogućnosti, poput funkcionalnog proširenja korišcenjem aplikacija i obrade i analize podataka direktno na mašini.

SIMATIC HMI Unified Comfort Paneli

Unified Sistem sa stvarnom dodatnom vrednošću
SIMATIC WinCC Unified je suštinski redizajnirani softver za vizuelizaciju u TIA portalu. Jednom kada se komponente kreiraju, mogu se koristiti i za PC sisteme i na SIMATIC HMI Unified Comfort panelima, koji su deo WinCC Unified Sistema.

Zašto su Unified Comfort Paneli tako specijalni?
Novi paneli su stilizovani, ekstremno brzi, fleksibilni za korišćenje i pružaju neograničene mogućnosti vizualizacije.

Jedinstvene osobine

SIMATIC HMI Unified Comfort Paneli veličine

Veličina nije bitna
Svih šest veličina Unified Comfort Panela dolazi sa istim brojem hardverskih interfejsa i istom funkcionalnošću. Sve što treba da uradite je da odaberete pravu veličinu ekrana, između 7 i 22 inča.

lntegrisana sigurnost
Vlasnički operativni sistem zasnovan na SIMATIC lndustrial OS nudi maksimalnu sigurnost. Uprkos svojoj otvorenoj strukturi i proširivosti, paneli su sigurniji nego ikad.

 

Zadržan je Comfort DNA
Iako je razvoj hardvera i softvera suštinski nov, Confort DNA je nepogrešiv: automatska izrada rezervnih kopija sistema i visok kvalitet su suštinski deo Unified Comfort panela.

Moć da se uradi više
Novi hardver nudi mnogo više snage – za bezbedno izvršavanje Edge aplikacija kao i za brzu vizuelizaciju. Kapaciteti sistema su najmanje udvostručeni, a u nekim slučajevima i utrostručeni. To znači da sistem panela može da prihvati mnogo veće aplikacije nego ranije.

Sve pod kontrolom
Ažuriranja bezbednosti i firmvera preuzimaju se na uređaje direktno putem TIA portala ili SIMATIC Automation Tool-a. To znači da je lako održavati uređaje potpuno ažurnim i uživati u maksimalnoj sigurnosti dugi niz godina.

Spremni za industriju
Mogućnost upravljanja Unified Comfort panelima sa standardnim radnim rukavicama, kao i pamet o otkrivanje grešaka u radu (poput dodirivanja ekrana gornjim delom dlana) čine ih spremnim za surova industrijska okruženja.

SIMATIC HMI Unified Comfort Paneli Standard

  • Svi uređaji dolaze sa istim brojem ulaza i istom funkcionalnošću. Samo izaberite savršen uređaj za vaše potrebe prema veličini ekrana.
  • Svaki Unified Comfort Panel je dostupan u dve verzije dizajna: Standardni brendirani i sa srebrnim alu ramom ili Neutralni nebrendirani i sa crnim alu ramom.

Više informacija: ENEL d.o.o., Ul. Kneza Vasilja Pavlovića 10, 14000 Valjevo, Tel: 014/293-620,293-621, 293-625, 293-626, 291-160, 291-161, FAX: 014/244-641, web adresa: http://www.enelva.rs

Marija D.