TIPTEH besplatna Unitronics obuka

Pozivamo Vas na besplatnu obuku Unitronics PLC kontrolera koju ćemo organizovati u našoj kompaniji Tipteh d.o.o. Beograd.
Koncipirali smo 2 vrste predavanja u vezi sa korišćenjem besplatnog softvera, a koja će Vam biti dostupna kada kupite svoj Unitronics PLC kontroler, kada imate mogužnost da odaberete željeni softver:

 • VisiLogic
  Obuka je o korišćenju  softvera Unitronics VisiLogic. Naučićete kako da programirate Unitronics PLC kontroler Vision i Samba.
 • UniLogic
  Obuka je o korišćenju Unitronics UniLogic softvera. Naučićete kako da koristite programiranje Unitronics UniStream PLC kontrolera.

Na raspolaganju su Vam još neke od prednosti Unitronics softvera:

 • Možete koristite jednostavni „Drag&Drop“ interfejs
  I UniLogic i VisiLogic softver su zasnovani na transparentnom korisničkom interfejsu i jednostavnosti korišćenja. Uz pomoć naprednog programskog interfejsa, moći ćete da kreirate logički deo programa i dizajnirate HMI panel u istom prozoru.
 • Prednosti rada sa strukturama i funkcionalnim blokovima
  UniLogic omogućava pravljenje struktura koje povezuju različite parametre u pojedinačne celine. Pomoću korisničkih funkcionalnih blokova, jednom kreirate blok i zatim ga koristite u svim novim programima. UniLogic omogućava prikaz upozorenja u audio, video ili PDF datoteci.

Više informacija: Tipteh d.o.o., Moše Pijade 17a, 11224 Vrčin, Beograd, Srbija, +381 11 8053 628, www.tipteh.rs

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)

← Previous post

Next post →