HENNLICH kao generalni zastupnik firme igus® iz Nemačke organizovao je po prvi put u Srbiji i Makedoniji igus® RoadShow.

U poslednjih pet godina mobilni karavan prisutan je u različitim zemljama sveta, a posetom Srbiji i Makedoniji omogućeno je predstavnicima industrije da u sopstvenom gradu vide igus® energetske kablove i lance, klizne ležajeve, kao i 108 najnovijih proizvoda koji su premijerno prikazani na ovogodišnjem sajmu u Hanoveru, da ih tom prilikom isprobaju testiranjem već pripremljenih uzoraka i dobiju sve informacije u vezi sa igus® opremom i rešenjima, kao i da se bolje upoznaju sa igus® tehničkim i komercijalnim osobljem.

RoadShow je započet 08. Oktobra u Makedoniji i to prvom prezentacijom u firmi Braco iz Velesa.

U periodu od 09. do 13. Oktobra igus® RoadShow posetio je Srbiju. Domaćin u Pirotu bila je firma TYGAR TYRES, u Čačku su to bile firme 9. Septembar -tissue converting i Staxtechnologies.

U Beogradu su održane tri prezentacije i to u Štark Areni, i kod firmi domaćina Visaris i Stan technologies.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici industrije – mašinski i elektro inženjeri iz sektora razvoja i održavanja, kao i predstavnici nabavke, proizvodnje i medija.

igus® karavan nastavio je svoj put u pravcu Ruminije, a našu zemlju posetiće ponovo naredne godine sa inovacijama na polju energetskih kablova, lanaca i kliznih ležajeva.

HENNLICH je ovlašćeni zastupnik igus® proizvoda za teritoriju Srbije. Za više informacija možete nas kontaktirati ili posetiti našu web stranu.

Više informacija: Hennlich d.o.o., Radomira Markovića 1, 11222 Beograd, Srbija; tel: +381 11 63 098 17, web: www.hennlich.rs

Aleksandar Dakić
Follow me