Idealan kontakt u svakoj prilici, dobro dizajniran i napravljen za profesionalce – StarTop®.

Jednostavna montaža

“Jedan za sve” nije uvek primenjivo. Stacionarne utičnice imaju druge montažne zahteve od portabl utikača. Stacionarni su obično priljubljeni za zid fiksiranim kablom. Portabl utičnice se pri povezivanju drže u ruci i imaju fleksibilne provodnike.

Dvostruko povezivanje

Utaknite provodnik i to je sve. Bezbednost je zagarantovana. Jasno obeleženi terminali za povezivanje bez greške. Pogodne i za stacionarne i portabl utikače i utičnice.

Bezbedno fiksiran na mestu

Dvostruki terminal sa oprugom obezbeđuje siguran kontakt. Jako sila pritiskanja provodnika za mali otpor kontakta. Funkcija šape onemogućava neželjeno iskopčavanje.

Lako odvajanje

Lako dostupan taster za otpuštanje. Terminali štite od slučajnog dodira. Otporan na vibracije. Kontakti bez habanja i održavanja.

Pregledna montaža

Kontaktni terminali kao veza između CEE ili SCHUKO® tikača. Nema potrebe za dodatnim terminalima. Terminali su u stepenu zaštite IP 44 i IP 67.

Pametnije dizajniran

U svim StarTOP® utikačima i utičnicama nema potrebe za ogoljavanjem provodnika. Kontaktni terminali su otporni na udarac i vibracije. Stalna niska otpornost usled kontakta sa potpunim naleganjem bez vazdušnog džepa.

Brže instaliran

Držači obeleženi bojom i jasno označeni obezbeđuju povezivanje bez grešaka. Provodnik se gurne u držač dok se ne zaustavi i tada se zavrtnjem pritisne osigurač kako bi ga zadržao. To je sve. Spoj koji nema potrebe održavati.

Pouzdan

Sistem menadžmenta kvaliteta je u skladu sa DIN EN ISO 9001:2000 u svim proizvodnim pogonima. MENNEKES ima preko 3.000 sertifikata priznatih internacionalnih instituta za testiranje.


Više informacija: Sobel d.o.o., Ustanička 125-I, Šumice, 11000 Beograd, Srbija, Tel/fax: 011/3087-507, 3087-064, http://www.sobel.rs

 

Aleksandar D.
Follow me