AMTRON® COMPACT 2.0S – Lako i bezbedno punjenje električnih vozila kod kuće

Da li ste takođe zainteresovani za jednostavnija rešenja koja se fokusiraju na praktično, brzo i fleksibilno punjenje? Pogledajte Mennekes AMTRON® Compact 2.0 seriju, koja će sigurno uključiti odgovarajući model zidne kutije za vaše potrebe.

Jednostavno podiže punjenje na viši nivo
Da li tražite način da fleksibilno, lako i pouzdano napunite svoje novo električno vozilo kod kuće bez potrebe za unosom sigurnosnog koda? A da ipak budete u mogućnosti da zaštitite svoju zidnu kutiju za punjenje od neovlašćenog pristupa i da pritom dobro iskoristite svoju solarnu energiju koju dobijate na solarnim ćelijama na vašem krovu? Da li cenite vrhunski kvalitet i dug životni vek proizvoda u kombinaciji sa jednostavnim radom i odličnom vrednošću za uložen novac? Ako sve gore navedeno važi, postoji pravo rešenje za vas! AMTRON® Compact 2.0s: MENNEKES kućni punjač za prvi susret sa e-mobilnošću!

Ostvarite svoj san o održivom načinu života e-mobilnosti na svaki način! AMTRON® Compact 2.0s kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa skupom funkcija koje olakšavaju korišćenje i precizno odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima. Mennekes zidna kutija vam omogućava da punite električni automobil kod kuće u jednom koraku, na primer preko noći dok spavate. Tako da možete započeti sledeći dan odmorni i puni snage!

Jednostavan za upotrebu i pogodan za svakodnevno korišćenje

AMTRON® Compact 2.0s je idealan za ugradnju u male garaže ili tamo gde su parking mesta uska, zahvaljujući svom veoma funkcionalnom dizajnu koji štedi prostor. Ergonomski dizajn i LED indikatori koji su izuzetno lako čitljivi olakšavaju svakodnevnu upotrebu. Jedinica je takođe dizajnirana da vam omogući da udobno namotate kabl od 7,5 metara oko njega. Verzija od 22 kW sa implementiranim modom 3 rada čini postupak punjenja električnih vozila još bržim i lakšim.

Solarno punjenje je integrisano

Instaliranjem sopstvene zidne kutije u prostorijama vaše kuće, možete koristiti i energiju koju generiše vaš fotonaponski solarni sistem i istovremeno dajući dragocen doprinos ekološki prihvatljivoj mobilnosti. Sistem omogućava brzo, inteligentno punjenje i lišava vas neophodnosti da se svaki put vozite do stanice za punjenje električnog vozila.

Da li biste i vi želeli da počnete da uživate u e-mobilnosti koju pokreće Sunce? AMTRON® Compact 2.0s to sada čini mogućim! Mennekes je razvio ovu zidnu kutiju ne samo za praktično kućno punjenje, već i za povezivanje sa fotonaponskim sistemom. Kao rezultat, možete optimalno iskoristiti energiju prikupljenu na vašem krovu i napuniti se „zelenom“ snagom. Vrlo je teško dobiti ekološki prihvatljivije od onoga što ovo rešenje pruža! Upravljanje se jednostavno vrši na samoj jedinici.

Zaštićen pristup sistemu RFID karticom

Zasnovan na najnovijoj dokazanoj tehnologiji, novi AMTRON® Compact 2.0s pruža izuzetnu sigurnost i dug radni vek.

Da biste sprečili neovlašćene osobe da koriste vašu zidnu kutiju, ona je opremljena čitačem RFID kartica. Integrisana zaštita koju pruža omogućava vam da bezbedno punite kod kuće ispod nadstrešnice ili na slobodno dostupnom otvorenom parkingu, jer imate mogućnost kontrole i ograničavanja pristupa funkciji punjenja na zidnoj kutiji. Još jedna prednost: RFID kartice se isporučuju uz zidnu kutiju u kompletu.

Integracija u sistem upravljanja energijom u kući

AMTRON® Compact 2.0s se može lako integrisati u postojeće sisteme upravljanja energijom zgrade.

Dobijate time što identifikujete potencijalne uštede, koristite energiju što je moguće isplativije i maksimalno povećavate potrošnju električne energije koju sami generišete.

Tehnički podaci

AMTRON® Compact 2.0s stanica za punjenje ističe se tehnologijom budućnosti, raznovrsnošću i maksimalnom brzinom punjenja snage od 22 kW. Ova zidna kutija kombinuje izvanredan dizajn sa moćnom funkcionalnošću i ne ostavlja ni jednu neispunjenu želju u pogledu karakteristika i bezbednosti.

 • Snaga punjenja do 11 ili 22 kW
 • Zahvaljujući IP 54 IP54 zaštiti, punjač se može instalirati i na otvorenom.
 • Kompatibilan sa svim novim e-vozilima
 • 7,5 m kabla za punjenje sa utikačem tipa 2
 • Mala potrošnja energije u režimu mirovanja (približno 1 W) u režimu mirovanja
 • Integrisana detekcija struje kvara
 • Lako čitljive statusne LED diode
 • Integrisano skladište kablova za praktičnu svakodnevnu upotrebu
 • Jednostavno uključite i počnite da punite bez unosa koda
 • Uključuje funkciju solarnog punjenja
 • Interfejs za sisteme za upravljanje energijom u kući
 • Sistem RFID kartica za zaštićeni pristup
 • Zaštita od zamračenja
 • Boja: srebrna

NAPOMENA: Konfiguracioni kabl (art. 18625) je neophodan za neka
napredna podešavanja.

Kontaktirajte SOBEL d.o.o.

Da li ste odlučili da koristite AMTRON® 2.0s? Veliki je izbor! Možete kupiti svoju novu zidnu kutiju kod kompanije Sobel. Tu ćete naći i pomoć i dobiti profesionalni savet u vezi instalacije i puštanja u rad.


Više informacija: Sobel d.o.o., Ustanička 125-I, Šumice, 11000 Beograd, Srbija, Tel/fax: 011/3087-507, 3087-064, http://www.sobel.rs

 

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)

← Previous post

Next post →