EMP je osnovan 2015. godine. Od osnivanja, osnovna delatnost je prodaja elektromotornih pogona. Kompanija ELEKTRO MOTORNI POGONI DOO je zastupnik Nord Drivesystems i u ponudi imamo elektromotore, reduktore i frekventne regulatore. Trudimo se da svojim klijentima ponudimo rešenjaza industrijske pogone koji su efikasni, precizni i štede energiju. Široka ponuda i rešenja koje nudi NORD, zadovoljavaju potrebe svih industrijskih grana, pa naše kupce možete naći u svim oblastima industrije. Želja nam je da odgovorimo na sve probleme naših kupaca, zato pratimo njihove potrebe i sa druge strane nudimo inovativna rešenja iz NORDa.

NORD DRIVESYSTEMS

Sa oko 4.700 zaposlenih danas, NORD DRIVE-SYSTEMS razvija, proizvodi i prodaje tehnologiju pogona od 1965. godine. Pored standardnih pogona, NORD isporučuje koncepte i rešenja specifična za aplikacije za posebne zahteve kao što su pogoni za uštedu energije ili sistemi zaštićeni od eksplozije. U finansijskoj 2021. godini godišnja prodaja iznosila je 870 miliona evra. NORD ima 48 podružnica u 36 zemalja i dalje prodajne partnere u više od 50 zemalja. Oni pružaju tehničku podršku, lokalne lagere, montažne centre i korisnički servis. NORD razvija i proizvodi širok spektar pogonskih rešenja za više od 100 industrija, reduktore za momente od 10 Nm do preko 282 kNm, električne motore u rasponu snage od 0,12 kW do 1.000 kW, a potrebnu elektroniku snabdeva frekventnim regulatorima za snagu do 160 kW. Inverter rešenja su dostupna za konvencionalne kontrolne instalacije kabineta, kao i za decentralizovane, potpuno integrisane pogonske jedinice.


Više informacija: ELEKTRO MOTORNI POGONI doo
Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd, Srbija +381 11 63 00 327 e-mail: office@empbeograd.co.rs www.empbeograd.co.rs

 

Aleksandar Dakić
Follow me