Filozofija iza“hlađenja, kondicioniranja, pročišćavanja“

Sve veći nivoi sofisticiranosti i kapitalna ulaganja u moderne industrije impliciraju da je najviša preciznost sa nultim zastojima u radu apsolutno neophodna za ekonomski održiv proces. MTA-ova rešenja za hlađenje, razvijena posebno za industrijske korisnike, savršeno odgovaraju potrebama industrije za preciznom kontrolom temperature uz apsolutnu pouzdanost, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Troškovi neoptimizovanog rešenja daleko premašuju cenu uvođenja optimizovanog MTA industrijskog rešenja za hlađenje.

Kompanija izgrađena na čvrstim temeljima
Osnovan pre više od 40 godina sa ciljem pružanja inovativnih energetskih rešenja, danas MTA zauzima ulogu globalnog lidera u oblastima klimatizacije komercijalnih, javnih ili stambenih prostora, hlađenja industrijskog procesa i prečišćavanja komprimovanog vazduha i gasa. MTA-ova energetska rešenja nude jedinstvene odgovore na individualne potrebe kupaca. Misija MTA je da maksimalno zadovolji kupaca svojom stručnom podrškom, implementirajući optimizovana rešenja sa minimalnim uticajem na životnu sredinu.

Stručno savetovanje i usluge
Energija MTA leži u njenim ljudima, sa posvećenim timom stručnjaka fokusiranih na jedan cilj, da zadovolje i prevaziđu potrebe i zahteve svojih kupaca. Kontinuirana ažuriranja poslovnih procesa, zajedno sa naprednim operativnim procedurama, osiguravaju da MTA ostane na čelu korporativnog razvoja. MTA-ina svetska mreža stručnog osoblja dobija kontinuiranu i opsežnu obuku, kako bi se osiguralo da svako ko predstavlja MTA preuzme ulogu stručnog konsultanta prema svojim klijentima.

Moć globalnog tima
MTA ima 3 proizvodna pogona, prodajne kompanije koje pokrivaju 4 kontinenta i mrežu partnera u preko 80 zemalja širom sveta. Stručna međunarodna servisna mreža je podržana sveobuhvatnom pokrivenošću rezervnih delova širom sveta. MTA proizvodi, dizajnirani za rad širom sveta, u skladu su sa lokalnim zakonima. Napredna tehnologija nadzora, uključujući veb pretraživač i GPRS povezivanje, osigurava da budete bezbrižni uz našu opremu gde god da se nalazite.

Partner kome možete verovati
Uspeh MTA je izgrađen na njegovoj reputaciji na tržištu među bezbroj renomiranih kompanija širom sveta koje veruju u MTA kojima pruža optimalna rešenja za njihove potrebe. MTA-ova „fleksibilnost posebnim rešenjima za klijente“ osigurava da svaka potreba može biti zadovoljena. Kontinuirana komunikacija i saradnja sa svojim partnerima i kupcima stvara timski duh sa ciljem dugoročne saradnje.

Pionirska inovacija
Budućnost MTA je zasnovana na principima inovacije i izvrsnosti. Jedinstvena rešenja za kupce nastaju iz značajnog i kontinuiranog ulaganja u istraživanje i razvoj. Brojni patentirani proizvodi i najsavremenija postrojenja za testiranje osiguravaju da MTA proizvodi nisu samo visoko napredni, već i izuzetno pouzdani. MTA-ovi proizvodni pogoni nude fleksibilne proizvodne procese sa opsežnim individualnim testiranjem svakog proizvoda koji izlazi iz fabrike. MTA ima ISO9001 sertifikat.

Posvećenost životnoj sredini
MTA-ov prvi proizvod, patentirana rashladna sušara koja nudi novu dimenziju uštede energije, postavila je put kojim se od tada sledi. Danas se MTA može pohvaliti novim proizvodima koji obezbeđuju minimalan uticaj na životnu sredinu i nudi stručne konsultacije u vezi sa uštedama energije u okviru korisničkih aplikacija.

Rešenja za klijente zasnovana na aplikaciji
Uspeh MTA je zasnovan na razumevanju korisničkih primena. Na MTA je cilj ne samo da isporučuju proizvode, već da u potpunosti maksimiziraju potencijal kupaca. Bilo da se radi o poslovnim zgradama, hotelima, bolnicama, tržnim centrima, ustanovama kulture, rekreacijskim objektima, telekomunikacijama, javnim zgradama ili stambenim aplikacijama, MTA ima odgovore na svaku specifičnu potrebu za klimatizacijom. Dodajte tome MTA-ovo opsežno znanje o industrijskoj klimatizaciji i procesnom hlađenju, u okviru širokog spektra pojedinačnih aplikacija.


Više informacija: Tehnogama d.o.o. Šimanovci, Šimanovci, ul. Dečka bb, Tel: 022/ 215-23-01, office@tehnogama.com, www.tehnogama.com

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)