Za nas u kompaniji MENNEKES intenzivan dijalog sa našim korisnicima je najbitnija pokretačka snaga koja nas vodi ka inovacijama i razvoju. Ona nam omogućava da individualno i fleksibilno odgovorimo na specifične zahteve. Šta više, ona nam obezbeđuje verodostojne utiske korisnika u smislu potreba za rešenjima u svakodnevnoj praksi u različitim granama industrije. Često upravo iz takvih uvida dolazi podstrek koji nas dovodi do novih inovativnih proizvoda, što je i bio slučaj sa novim prenosnim razvodnikom koji smo nazvali: EverBOX Grip!

Prenosan i stabilan, a sa njime se lako rukuje. Ovi kvaliteti su srce sprecificiranih zahteva ovog novog rešenja. Sama implementacija je u isto vreme i konzistentna i beskompromisna. Ova počinje intenzivnim dijalogom sa kupcima koji delatnosti obavljaju na brodogradilištima. Na ovoj lokaciji se upravo mogu naći oni najteži uslovi koji se mogu postaviti pred prenosnim razvodnikom. U tom sektoru, prenosivost podrazumeva „visoku pokretljivost“, postojanost znači „virtuelnu neuništivost“, a praktičnost znači “da je moguće manevrisati sa nečim i kroz najskučenije prostore”. Rezultati koje smo postigli su toliko ohrabrujući da smo odlučili da nastavimo sa razvojem u obliku serije proizvoda.

EverBOX GRIP – prenosni razvodnik koji nikada ne klizi!

Rođena kao ideja na brodogradilištu, razvijana za primenu u brodogradnji, proizvedena za korišćenje gde god je prostor skučen, a uslovi rada teški – EverBOX GRIP je sada spreman za vas!

Pri izgradnji kotla, za rad u i na cevovodima, u tunelima ili rudarskim galerijama, ali i prilikom radova na otvorenom – EverBOX GRIP će biti u vrhunskoj formi, posebno kada stvari postanu skučene, u pravom smislu te reči.

Čak i kada je dostupan odgovarajući prostor, zahvaljujući praktičnom, kompaktnom dizajnu, kao i stabilnosti i čvrstini, pokazali su se kao idealan izbor: prilikom izrade čeličnih konstrukcija, rada na scenskom prostoru, u vatrogasnim stanicama, kao i za upotrebu prilikom akcija jedinica za spasavanje.


Više informacija: Sobel d.o.o., Ustanička 125-I, Šumice, 11000 Beograd, Srbija, Tel/fax: 011/3087-507, 3087-064, http://www.sobel.rs

Aleksandar Dakić
Follow me