Han-Modular® serija je novi sistem uložaka dizajniranih da zadovolje specifične zahteve svakog korisnika. U bliskoj saradnji sa potencijalnim korisnicima, razvijen je asortiman modularnih uložaka koji omogućava prosto sklapanje namenski dizajniranih kompletnih konektora koji mogu da ispune najrazličitije zahteve sa kojima se projektanti danas susreću.

Han-Modular® serija

Han-Modular® serija je logični korak napred u razvoju u odnosu na Han-Com® seriju koja već nudi kombinaciju energetskih i signalnih kola u jednom konektoru.

Han-Modular® serija

Korisnik može da bira između više od 100 različitih modula. Individualni moduli ove serije podržavaju i integraciju električnih, optičkih i gasnih signala i energetskih konekcija u jednom konektorskom sklopu. Moduli pokrivaju razne tehnike završavanja provodnika/kablova.

Han-Modular® serija pneumatik

Glavne prednosti Han-Modular® serije:

  • Prilagođeni dizajn koji se lako sklapa
  • Mogućnost postizanja optimalnog rešenja
  • Kraće vreme instalacije
  • Ušteda prostora
  • Ušteda novca za komponente i kompletan industrijski prostor
  • Kombinacija različitih konektora u jedan
Han-Modular® serija filter

Individualni kontakti u ovom sistemu su svi iz postojećih, dokazanih serija i moguće je koristiti kombinacije od 1 do 12 modula u zavisnosti od veličine poklopca i kućišta koje je odabrano.

Osnovni moduli se uklapaju u montažni okvir i mogu se zameniti odvojeno bilo kad.


Više informacija: ENEL d.o.o., Ul. Kneza Vasilja Pavlovića 10, 14000 Valjevo, Tel: 014/293-620, 293-625, 291-160, e-mail: office@enelva.rs, web adresa: http://www.enelva.rs

Aleksandar Dakić
Follow me