Smanjiti troškove i povećati produktivnost su svakodnevni izazovi sa
kojima se susrećemo u industriji.

HENNLlCH je proizvodač hidrauličnih zaptivača čime svojim kupcima
obezbeđuje širok izbor profila i materijala, isporuku u istom danu i mogućnost izrade hidrauličnih zaptivača do maksimalnog prečnika 400mm.

Pored preciznosti i brzine, posebna prednost DMH mašine na kojoj
se proizvode zaptivači, je napredni hidraulični sistem stezanja, koji je
specijalno razvijen za elastomere i garantuje mogućnost stezanja uz
minimalnu silu zatezanja. Kao rezultat malih sila zatezanja, dobijeni
gotov proizvod ne može biti deformisan.

U našem proizvodnom portfoliu nalaze se:

  • zaptivači klipnjače
  • brisači
  • potporni prstenovi
  • statički zaptivači
  • zaptivači klipa
  • vodeći prstenovi
  • rotacioni zaptivači

Pored sopstvene proizvodnje HENNLlCH je ekskluzivni zastupnik firme Hallite, renomiranog svetskog proizvođača zaptivača za hidrauliku i pneumatiku. Sa iskustvom i tradicijom dugom 115 godina, Hallite zauzima jedno od vodećih mesta na svetskom tržištu. Pored standardnih milimetarskih i colovnih mera, Hallite proizvodi i nestandardne tipove i dimenzije zaptivača i specijalnih zaptivnih sklopova namenjenih za ekstremne uslove rada. U skladu sa potrebama tržišta, na lageru je dostupan veći broj standardnih zaptivača. Pored pristupačnosti i brzih rokova isporuke, pruzamo i savetodavne usluge u samom izboru najadekvatnijeg zaptivača za potrebe konkretne aplikacije. Glavni kriterijum za izbor profila zaptivača su informacije o pritisku, brzini kretanja i temperaturi. Nas stručni tim rado će izaći u susret i posavetovati Vas telefonom ili na licu mesta.


Više informacija: Hennlich d.o.o., Radomira Markovića 1, 11222 Beograd, Srbija; tel: +381 11 63 098 17, web: www.hennlich.rs

Aleksandar Dakić
Follow me