Electro Pneumatic Solutions proširuje svoju paletu proizvoda sa jedinom IoT platformom sa integrisanim rešenjem za daljinski pristup (Ethernet, Wi-Fi, 4G/LTE) – IXON. Bliska saradnja između proizvođača mašina I vlasnika mašina povećaće efikasnost usluge I smanjiti troškove usluga I zastoja mašine. To je kompletno rešenje gde se spajaju jedinstveno znanje prizvođača mašina sa potrebama I podacima o kupcu I mašinama.

POVEŽITE SE SA SVOJIM KLIJENTIMA I MAŠINAMA ŠIROM SVETA

Sa ovom kategorijom proizvoda podržavamo proizvođače mašina širom sveta sa pravim idejama I alatima tako što se poboljšavaju performanse tokom celog životnog ciklusa mašina. Poboljšanjem neprekidnog rada tokom proizvodnje dobija se pravi uvid u mašinske podatke za razvoj potpuno optimizovanog dizajna mašine.
Besprekorna integracija između hardvera I softvera omogućava postizanje najpouzdanijeg I najbezbednijeg povezivanja sa vašim klijentima. Omogućeno je daljinsko upravljanje vašim mašinama na bezbedan način kao I proširivanje vaših digitalnih usluga korak po korak, tabajući tako put ka svetu gde mašine nikada ne staju.

INDUSTRIJSKI IOT ZA PROIZVOĐAČE MAŠINA (OEM)

Posao proizvođača mašina se nekada završavao nakon isporuke mašine. Danas oni ostaju uključeni tokom čitavog njihovog životnog veka. Sve sa ciljem kako da bi se osiguralo da mašina radi što je moguće optimalnije. Proizvođač mašina je pružalac usluga. Sama osnova je fizička veza sa mašinama vašeg klijenta. Bilo da se radi o daljinskom pristupu ili razvoju novih usluga zasnovanih na mašinskim podacima: bez ove veze ništa nije moguće.

Kompletnu ponudu brendova koje zastupamo, naša rešenja, kao i kompletno stanje proizvoda na web strani: www.ep-solutions.rs


ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO pruža sveobuhvatan program za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa, nudi kompletna rešenja po sistemu „ključ u ruke” i na poseban zahtev klijenta, isporučuje nadogradnje postojećih postrojenja.

Kompletnu ponudu brendova koje zastupamo, naša rešenja, kao i trenutno stanje proizvoda na lageru možete pogledati na našoj web strani: www.ep-solutions.rs


Više informacija:

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO, Jugoslovenska 2/13A, Čukarica, Beograd Radno vreme: Ponedeljak – Petak 08 – 17h | Tel: 011 257 1922 | Mob: +381 62 800 70 45 / +381 62 800 70 44 / +381 64 659 66 55 | e-mail: office@ep-solutions.rs
Aleksandar D.
Follow me