Projektovanje postrojenja u elektranama sa EPLAN-om

Usklađenost sa standardima i normama, osiguravanje neometanog snabdevanja, optimizacija raspodele opterećenja – to su sve izazovi sa kojima se suočava savremeni energetski sektor. Istovremeno, ciljevi zaštite klime i transformacija energetskih politika zahtevaju inovativna rešenja i dugoročno povećanje energetske efikasnosti. Savladajte ove zadatke pomoću moćnog alata za projektovanje postrojenja kao temelja za proizvodnju, distribuciju i upotrebnu električne energije. EPLAN vam nudi optimalna rešenja za široko pordučje primene, uključujući energetske tehnologije, tehnologije obnovljivih izvora, kao i postrojenja za biogas.

EPLAN u sektoru energetike

photo: EPLAN

Inženjering za energetski sektor: proizvodnja, distribucija i upotreba

Komunalni sektor, operateri u elektranama i krajnji kupci u energetskom sektoru suočeni su sa različitim zahtevima. Bilo za konvencionalne ili alternativne izvore energije, bilo za visokonaponske, srednjenaponske ili niskonaponske mreže – možete da koristite EPLAN rešenja za projektovanje složenih razvodnih postrojenja i sistema, kao i za projektovanje mreže. EPLAN vam omogućava da ostvarite integrisani procesni lanac u celom domenu projektovanja, što na kraju rezultira kraćim razvojnim ciklusima, smanjenjem grešaka i poboljšanim uslugama putme kompletne i integrisane dokumentacije. Ukratko, optimizacija vašeg procesnog lanca donosi jasne prednosti produktivnosti, od planiranja, porjektovanja i poslovanja, pa sve do održavanja i servisiranja vaših postrojenja.

photo: EPLAN

Integrisana povezanost vašeg inženjeringa

Bez obzira da li ste operater u elektrani, operater u distributivnoj mreži ili jednostavno krajnji kupac, EPLAN vam omogućava da kao učesnik na tržištu električne energije iskoristite integrisani inženjering za vaša postrojenja i tako obezbedite svoju dugoročnu konkurentnost. Krirajte visokokvitetne projekte i prateću dokumentaciju u skladu sa uobičajenim normama i standardima, kao štol su IEC 81346 i IEC 61850. Naše rešenje EPLAN Electric P8 vam omogućava da generišete elektro-šeme u okviru vaših projekata. Uz EPLAN Pro Panel izmodelujte svoja srednjenaponska i niskonaponska postrojenja. Iskoristite EPLAN Preplanning za projektovanje procesnog sistema za proizvodnju i distribuciju energije.


Više informacija:
Rittal d.o.o.
EPLAN divizija
Bulevar Mihajla Pupina 6
Ušće Tower I, 13. sprat
11000 Beograd
www.eplan.rs
office@eplan.rs

Aleksandar D.
Follow me