Da bi se kvalitetnim prezentacionim materijalom podržalo predstavljanje firme Mikro Kontrol na sajmu IFAM 2016. godine, urađena je kraća verzija kataloga referenci (Control with Mikro Kontrol / Контроль при   помощи «Микро Контроля») koji smo 2015. godine uradili na čak 186 strana. Ova verzija pokrivala je tematiku tretmana voda, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Pored verzije na engleskom jeziku, urađena je identična verzija i na ruskom jeziku, kako bi se pokrio i taj segment tržišta firme Mikro Kontrol.

Ovaj katalog ima 24 strane i standardnog je A4 formata. Pri dizajnu usvojen je već korišćeni “dinamički” dizajn koji daje izuzetnu fleksibilnost pri formiranju strana, kombinujući velike slike i promenjive dužine tekstova koji opisuju reference.

Prilikom odabira boja opredelili smo se za tri nijanse plave koje se inače nalaze u logu firme Mikro Kontrol. Imena poglavlja ispisana su na dnu strane, kako bi bila uočljiva, ali opet nepretenciozna.

Na kraju kataloga nalazi se spisak relevantnih referenci, ali i nosač za DVD i sam DVD. DVD je fabrički izrađen, ne narezan, što mu garantuje dugu čitljivost i brzinu. Na DVD-u se nalaze filmovi sa najvećim projektima, kao i kompletne reference.


Više informacija: Agencija “Gomo Design”, Stanoja Glavaša 37, 26300 Vršac, 060/0171273, dakic@gomodesign.rshttp://www.gomodesign.rs

Marija Dakić