Da li i vi poznajete svoj proces, ali niste sigurni koje mlaznice najviše odgovaraju vašim potrebama? Na pravom ste mestu.
Inženjeri u elektranama su suočeni sa različitim izazovima. Sa jedne strane, oni moraju garantovati pouzdano i kontinuirano snabdevanje energijom, a sa druge strane, strogi zahtevi standarda po pitanju štetnih emisija stvaraju konstantan pritisak i potrebu za inoviranjem i investiranjem. Osim toga, razvoj tehnologija obnovljivih izvora energije znači da novi konkurenti dolaze na tržište, tako da je neophodno reagovati na vreme i povećati efikasnost procesa.
HENNLICH je ekskluzivni distributer nemačke kompanije LECHLER jednog od vodećih svetskih proizvođača iz oblasti mlaznica.

Svaka elektrana nailazi na sopstvene izazove. HENNLICH nudi inženjerska rešenja mlaznica za elektrane, pri čemu pružamo sveobuhvatne konsultanstke usluge od analize procesa, do rešenja ključ u ruke. Naša stalna razmena iskustva sa inženjerima u elektranama omogućava da brzo reagujemo na potrebe.
U LECHLER programu postoji više od 27.000 tipova mlaznica. Radni fluid je voda i vazduh, kao i kombinacija ova dva medijuma. Postoji više oblika mlaza: šuplje i pune kupe, ravni mlaz (linija), puni mlaz (tačka), rotacione mlaznice, raspršivanje.

Na narednom dijagramu prikazan je deo mogućnosti primena LECHLER mlaznica:

U najnovijem katalogu mlaznica možete pronaći rešenje koje odgovara baš Vašim potrebama.

Troškovi pod kontrolom
Složićete se da ekstremni ambijentalni uslovi preovladavaju u postrojenjima za prečišćavanje dimnih gasova elektrana. LECHLER mlaznice izrađene su od visoko otpornih materijala sa minimalnim habanjem što omogućava rad u ovakvim uslovima. Dug period upotrebe ne samo da umanjuje troškove ponovnih nabavki, već i smanjuje troškove održavanja i obezbeđuje kontinuirani rad bez prekida.


Više informacija:   Hennlich d.o.o., Radomira Markovića 1
11222 Beograd, Srbija, Tel.:(+381) 11 63 098 17, Fax: +381 11 63 098 20, http://www.hennlich.rs

Marija Dakić