VIPA MICRO
Sa MICRO PLC-om od VIPA CONTROLS, VIPA pokreće sasvim novi koncept upravljanja. MICRO PLC ne samo da je sitan, kompaktan i da ima mogućnost neverovatno brze komunikacije, već uzima i rešava i zahtevne potrebe korisnika. Konektori koji pojednostavljuju spajanje instalacija, te direktno i precizno kanalisanje LED-ova pri svakom spajanju su samo neki od primera. Jasan i moderan dizajn zadovoljava najnovije tehnološke standarde te jednostavnu upotrebu u MICRO PLC tehnologiji.

VIPA 200V
Ovaj sistem je veoma kompaktan te sadrži proširiv modularni sistem. Dizajniran je za centralizovane i decentralizovane zadatke automatizacije. Sa centralnom konstrukcijom sa maksimumom od 32 modula direktno spojenih na CPU i do 126 vanjskih nodova od kojih svaki može podržati dodatna 32 noda, ovaj uređaj pruža veliku fleksibilnost pri postavljanju. Veličina modula dozvoljava postavku u bilo kojoj automatizovanoj okolini.

VIPA SLIO
VIPA postavlja dalju prekretnicu u industriji automatizacije sa novim SLIO sistemom. SLIO kombinuje efikasnu funkcionalnost i veštim mehaničkim konceptom u veoma kompaktnom dizajnu. SLIO predstavlja „slice input and output“. SLIO je veoma kompaktan i tačno je prilagođen zahtevima aplikacije. Mnogi ulazni moduli su dostupni za upotrebu kao IO sistem. EtherCAT, DeviceNet, Canopen, EtherNet/IP kao i MODBUS TCP su svi dodatno dostupni uz PROFINET i PROFIBUS.

VIPA 300S+
CPU sa SPEED7 tehnologijom VIPA 300S+
CPU zadivljuje naše korisnike i to ne samo svojom izvanrednom brzinom. Upotrebom SPEED7 sabirnice, obrada reakcije i signala je ponovo znatno
optimizovana.

Jedinstveno upravljanje memorije
Koncept ekspanzije memorije od VIPA Controls dozvoljava prilagođavanje memorije na jednostavan način zamenom mikro memorijske kartice bez menjanja CPU-a. Za zaštitu vaših veština, naš svetski prihvaćen Advanced KnowHow-Protect je dostupan. Atraktivan izbor već integrisanih komunikacijskih interfejsa, kao što su standardno integrisani Ethernet/MPI i PhP interfejsi koji garantuju komfort i fleksibilnost u skoro svakoj situaciji.


Više informacija: Tipteh d.o.o., Moše Pijade 17A, Vrčin, 011 8053 628, 011 8053 045, http://www.tipteh.rs

Aleksandar Dakić
Follow me