Maximum performansi na minimalnom prostoru

Sa Compact Controller 100, VAGO sada nudi manji kontroler sa integrisanim I/O-ovima koji je savršen za manja rešenja za automatizaciju. Novi kontroler takođe omogućava kompaniji WAGO da dopuni svoj portfolio automatizacije koji se montiraju nakon proizvoda iz dokazane serije PFC200.

Zahvaljujući svom dizajnu u obliku uređaja za ugradnju na DIN šinu po DIN 43880, novi kontroler se može montirati i na male razvodne table. I/O jedinica je sa kontrolerom smeštena u kompaktnom kućištu, tako da ne zahteva dodatni prostor za dodatne upravljačke komponente. Interfejs za ožičenje se može ukloniti – što pruža prednosti pri instalaciji i olakšava zamenu uređaja. Kompaktni kontroler 100 može se slobodno programirati prema IEC 61131 sa CODESIS V3. Obimne IEC biblioteke i makroi pojednostavljuju proces kreiranja aplikacija. WAGO kompaktni kontroler koristi Linux® real-time operativni sistem i podržava standardne fieldbus protokole.

 


O kompaniji WAGO
WAGO Grupa je međunarodni isporučilac proizvoda i rešenja za električne interkonekcije, automatizaciju i elektronske interfejse koji postavlja standarde. Ova porodična kompanija je lider na svetskom tržištu konektora sa tehnologijom opružnih stezaljki. WAGO je od osnivanja 1951. godinr stalno rastao i trenutno širom sveta ima više od 8.500 zaposlenih – od kojih otprilike 4.000 radi u Nemačkoj u njenom sedištu u Mindenu (Severna Rajna-Vestfalija) i u Sondershauzenu (Tiringija). Kompanija je ostvarila prodaju od 950 miliona evra u 2020.

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)