Lakša upotreba Panasonic G4 serije sa 3D ekranom osetljivim na dodir

Opremljen ekranom osetljivim na dodir sa rezolucijom 1,6 puta većom od Panasonic G3, kojim se može upravljati sa radnim rukavicama i prvi put usvojenim 3D ekranom, ovaj kontroler ostvaruje visoku definiciju. 3D ekran i intuitivne operacije čine ga lakšim za korišćenje.

Panasonic G4 controller

photo: Panasonic

Povezana proizvodnja

Kontroler Panasonic G4 realizuje različite funkcije koje nisu dostupne sa kontrolerom Panasonic G3, koristeći svoje velike brzine i mogućnost paralelne obrade. Konkretni primeri su usvajanje otvorenih komunikacionih specifikacija nazvanih OPC UA I funkcionalna bezbednost zasnovana na fleksibilnom softveru.

Panasonic G4 kontroler

graphics: Panasonic

Povezivanje sa novim bezbednosnim senzorima kao i drugim uređajima za prikupljanje podataka ili automatizaciju olakšano je bez ikakvih ograničenja u kompatibilnosti sa dodatnim uređajima ili hardverskim ograničenjima.

Panasonic G4 aplikacija

photo: Panasonic

Najpreciznije i najefikasnije zavarivačko iskustvo

Maksimalna brzina svake ose je unapređena do 27 % finim podešavanjem kontrole ubrzanja/usporenja. Algoritam operacije je revidiran kako bi se poboljšala preciznost (lokus). Ovakav progres može značajno umanjiti gubitke pri radu koji utiču na produktivnost zahtevnih radnih mesta. Takođe, ovo pomaže u poboljšanju kvaliteta proizvoda, što je neophodno za poslovni uspeh.

graphics: Panasonic


Više informacija:
NEMINIK d.o.o. – Automatizacija, uređaji, servis, dodatni materijal, oprema za zavarivanje i rezanje : tel:+381 63 450 544, +381 63 452 959 : info@neminik.co.rs
neminik.co.rs

Aleksandar Dakić
Follow me