PS 800 – termalna kamera visokih performansi

Karakteristike

Termalna kamera visokih performansi serije Guide PS800 je dizajnirana da učini inspekciju, održavanje i rešavanje eventulanih problema lakšim, bržim i preciznijim. U sebi ima novu generaciju IR detektora koji nemaju potrebu za hlađenjem i obezbeđuju oštrije termalne slike i veću tačnost merenja. Sa rotirajućim sočivom i modularno struktuiranim ekranom, kamerom sa rezolucijom do 13 miliona piksela, daljinomerom visoke preciznosti i dodatno implementiranim profesionalnim funkcijama kao što su AI prepoznavanje, inteligentno merenje površine oblasti, fleksibilna podešavanja emisivnosti po oblastima, rekonstrukcija super rezolucije, ova kamera nastoji da ispuni potrebe svakog termografskog stručnjaka.

Aplikacije

 • Inspekcija u elektroprivredi
 • Održavanje u industriji nafte i gasa
 • Inspekcija u građevini
 • Istraživanje i razvoj

Karakteristike i benefiti

 • Sa novom generacijom motora za fokusiranje i profesionalnim laserskim daljinomerom, 1-touch autofokus za 0,4 sekunde
 • Nadograđena kamera vidljivog dela svetlom, najopremljeniji model je do 13 miliona piksela, podržava infracrveno i vizuelno snimanje dvokanalnog video zapisa
 • Podržava AI prepoznavanje glasa, prepoznavanje teksta sa fotografija i ukucavanje teksta, pogodno za prilagođavanje imena slike
  Dostupna su opciona sočiva kao što su makro/širokougaoni/srednji telefoto objektiv/telefoto sočiva, podržavaju automatsku kalibraciju, lako se zamenjuju
 • Podržava usluge na oblaku, otpremanje lokalne slike na oblak u bilo kom trenutku, radi daljinske analize i povratnih informacija o problemu
 • -40°C ~ 2000°C ultra širok temperaturni opseg, podržava automatsko prebacivanje, pogodan za više scenarija primene

IR detektor visokih performansi
Infracrvena detektor koji je razvijen u kompaniji ima visoku osetljivost i stabilne performanse, te može brzo da generiše jasne i delikatne termalne slike.

IR

Rekonstrukcija u super-rezoluciji
Rekonstrukcija u super-rezoluciji je sposobnost da se da poboljša rezolucija sistema za snimanje pomoću specifičnog algoritma, koji može povećati piksele termalne slike za 4 puta i postići visokokvalitetne efekte na termičkim slikama.

Vidljiv opseg

Besplatan i jednostavan za rad softver za analizu
Besplatan PC „IR Analiser“ ekskluzivni softver za profesionalnu analizu i naknadnu obradu; daljinsko upravljanje i deljenje u realnom vremenu sa aplikacijom za Wi-Fi povezivanje „Thermography“.

Stabilno snabdevanje sa garancijom kvaliteta
Sa potpuno nezavisnim pravima intelektualne svojine, kompanija poseduje više od 200 domaćih i stranih patenata. Kompanija ima jak R&D kapacitet i stabilan sopstveni lanac snabdevanja, pružajući visokotehnološke IR termalne proizvode bez ograničenja vazanih za izvozne dozvole.

Robusan i pouzdan dizajn proizvoda
Uz koncept ergonomskog dizajna, Guide sensmart proizvodi su laki za upotrebu, a mogu da izdrže pad sa obzirom da su robusni i izdržljivi. Svi proizvodi su prošli CE/FCC/ROHS sertifikovanje, a kvalitet proizvoda je zagarantovan.

Superioran kvalitet slike

Slika u slici

MIF

Pruža četiri režima prikaza slike: IR, u vidljivom opsegu, slika u slici i MIF. Ekskluzivna MIF multi-spektralna tehnologija fuzije slike podržava fuziju vidljivih detalja slike na termalnoj slici, što će olakšava posmatranje i radnu efikasnost.


kancelarija u Beogradu:
Jurija Gagarina 257/II sprat/12
11070 Novi Beograd
tel: 011/627-74-10
mob: 065/8003370
065/3119422

kancelarija u Despotovcu:
Saveza Boraca br.7,
35213 Despotovac, Srbija
tel: 035/612 916
faks:035/613 319
mob: 063/8003370

e mail: office@melcobuda.co.rs
office@kyoritsu-instrumenti.com
budimir.melcobuda@gmail.com
office-beograd@melcobuda.co.rs

www.melcobuda.co.rs
www.kyoritsu-instrumenti.com
www.termovizija.com
www.hioki-instrumenti.com

 

Aleksandar D.
Follow me

← Previous post

Next post →