Rešenje poslednje generacije za asistenciju radnicima u industriji

RealWear Navigator™ 500 je savremeno robustno rešenje za asistiranu stvarnost, dizajnirano da osnaži i unapredi rad radnika na terenu ili u proizvodnji. Povežite se i sarađujte sa ekspertima na daljinu, pratite digitalne radne naloge, vizualizujte IoT podatke i još mnogo toga. Bezbedno smanjite zastoje, poboljšajte kvalitet i produktivnost zaposlenih, istovremeno ostvarujući značajan ROI.

Napravljen za Produktivnost. Dizajniran za Bezbednost

Dugotrajna Baterija, Hands-Free Upotreba
Radite udobno ceo dan, lako i brzo zamenite bateriju bez gubitka vremena na poslu.

Poboljšan Rad Na Daljinu
Poboljšava produktivnost, smanjuje troškove putovanja i smanjuje vreme zastoja opreme.

Revolucionarni Modularni Dizajn
Poboljšava agilnost na poslu i prilagođava se za više načina upotrebe.

Bezbedna i Besprekorna Primena u Radu
Smanjuje vreme implementacije u procese rada, bezbedna primena i upravljanje.

Glavni Primeri Upotrebe Uređaja, Optimizovani Za Potrebe Vašeg Biznisa, Bez Korišćenja Ruku

Digitalni Radni Nalozi
Pristupite digitalnim uputstvima, snimite i dokumentujte završene radne korake i ispunite kontrolne liste koristeći 100% glasovno kontrolisan korisnički interfejs. Poboljšava efikasnost i produktivnost uz smanjenje operativnih grešaka.
ISTAKNUTE APLIKACIJE: Intoware WorkfloPlus, JourneyApps, OverIT Geocall, TeamViewer Frontline

Daljinska Podrška
Lako se povežite sa stručnjacima u realnom vremenu, sa bilo kog mesta koristeći optimizovane aplikacije za video pozive. Dozvolite daljinskoj podršci da „vidi ono što vi vidite“ preko kamere od 48 MP sa poboljšanim zumom. Rešite probleme i dobijte instrukcije ili uputstva, čime se na kraju povećava produktivnost, smanjuju zastoji opreme i štedi na vremenu za putovanja i druge troškove.
ISTAKNUTE APLIKACIJE: Brochesia, AMA Xpert Eye, Librestream, Micro-soft Teams, OverIT SPACE1, SimplyVideo, TeamViewer Assist AR, Zoom, WebEx Expert on Demand

Vizualizacija Iot Podataka
Raspolažite podacima u realnom vremenu prilikom rada, inspekcije ili održavanja opreme, uključujući podatke o lokaciji i potrebne kontekstualne informacije kroz prilagođene preglede.
ISTAKNUTE APLIKACIJE: Augmentalis, JourneiApps, Vuforia

Inspekcije, Revizije, FAT, Verifikacija, Validacija, Puštanje U Rad
Daljinski realizujte revizije, inspekcije i FAT, verifikaciju, validaciju i procedure puštanja u rad u realnom vremenu. Pregledajte procedure, procenite rezultate i donesite odluku potpuno sigurno koristeći kameru od 48 MP sa poboljšanim zumom. Eliminišite potrebu da tim mora da izlazi na teren, štedeći novac i smanjujući vremenske rokove za donošenje odluka.
ISTAKNUTE APLIKACIJE: Brochesia, AMA Kspert Eie, IBM Inspector Vearable

Obuka Na Zahtev
Pristupite uputstvima za obuku na zahtev ili prenesite znanje radnika putem PDF dokumenata, video zapisa i LMS prezentacije, kada su potrebne, bez traženja priručnika u papiru ili angažovanja drugih za pomoć.
PREDSTAVLJENA APLIKACIJA: Vuforia, Brochesia

Vizuelna Pomoć
Snimajte fotografije i video zapise na teško dostupnim mestima kao što su tuneli, kule ili iza velikih mašina i opreme. Kamera od 48 MP sa poboljšanim zumom i odličnim performansama pri slabom osvetljenju omogućava brzo skeniranje bar kodova i QR kodova, lako snimanje serijskih brojeva, oznaka sredstava, električnih šema, itd. sa oštrim detaljima. Lako zamenite kameru sa drugim dodatnim opcijama kao što su termalne ili inspekcijske kamere.

Upravljajte Dokumentima
Pregledajte tehničke priručnike, uputstva i dokumente bez potrebe da ih fizički držite. Živopisni
ekran omogućava korišćenje referentnih dokumenata sa pogledom ispred sebe i bez upotrebe ruku, olakšavajući pristup do ključnih informacija i povećavajući produktivnosti i bezbednosti.


Više informacija: EXOR ETI, Bulevar Zorana Đinđića 71/15, 11070 Novi Beograd, Srbija, 011/4077 165  www.exor-eti.rs

Aleksandar Dakić
Follow me